Sysimusta perjantai
Uutuus

Sysimusta perjantai

Päivä, jolloin tolkun ihmiset uhattiin hävittää

Mr. Bunny

Romaanit & novellit

ePUB

816,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528059868

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.11.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Santeri Huittinen on säteilytieteiden lupaava opiskelija ja nerokas keksijä. Hän kuitenkin kärsii kaikista nykyajan miesten ongelmista; syrjäytyneisyydestä, huonosta naisonnesta, miehisen itsetunnon puutteesta ja näiden koettelemusten lietsomasta kiukunsekaisesta näyttämisen halusta.

Piinojensa kanssa painiva Santeri päättää eräänä perjantaina näyttää pahoinvoivalle hyvinvointimaalle, mihin hän pystyy. Hän käynnistää pirullisen mahtikeksintönsä Helenin voimalaitoksessa. Siitä alkaa vakava tolkuttomuuspandemia, joka uhkaa hävittää tolkun ihmiset.

Yhteiskuntarauhan vaarantavasta päivästä selviytymiseksi järkensä säilyttäneiden tolkun ihmisten mm. tasavallan presidentin, biohakkerin, sähkövoimalan vartijan ja muiden arjen sankareiden on koottava kaikki voimansa pysäyttääkseen tolkuttomien vallankumous.
Mr. Bunny

Mr. Bunny

Mr. Bunny on saapunut viihdyttämään teitä, arvoisa lukijakunta! Tämä porkkanaa järsivä, näsäviisas ja estoton maailman kummallisuuksien taiteellinen tulkki on seurannut tarkoin perin kummalliseksi vinksahtanutta yhteiskuntaa tätä kirjateosta varten.

Yltiösivistyneen kaniherran korvat ovat olleet höröllä aina, kun valtavirrassa on keskusteltu nk. tolkun ihmisistä. Niinpä lystikäs pupu koetteleekin tolkun ja tolkuttomuuden langan ohutta rajaa tässä teoksessa, joka on sekoitus pimeän huumorin kuorruttamaa kauhusatiiria ruiskeella tieteisfantasiaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite