Symboli

Symboli

Janne Kellari

ePUB

1,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528067559

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.10.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Unohdettu symboli, kadonnut maailma, kätketty reitti - Toinen on loppuelämänsä risteykseen seisahtunut kapteeni ja toinen jumalan kuvajainen. Heillä ei pitäisi olla mitään yhteistä, mutta symboli menneisyydestä johdattaa molempien tulevaisuuden samaan suuntaan. Nainen oli ollut menestyvä kapteeni ja purjehtinut läpi tunnetun maailman. Nyt hänen on lähdettävä vieraille rannoille, seurattava kätkettyä reittiä oman kansansa menneisyyteen ja kohdattava jumaluus, kuolema ja rakkaus. Nainen lähti etsimään itseään ja totuutta, hän löysi jotakin paljon enemmän. Matkan päässä odotti oma tulevaisuus tavalla, jota ei ikinä olisi voinut kuvitella.
Janne Kellari

Janne Kellari

Janne Kellari on kirjoittanut koko ikänsä. Tarinoiden, ideoiden ja ajatelmien taltioiminen on vuosikymmenten kuluessa luonut mielikuvituksellisen maailmankaikkeuden, jonka salaisuuksiin hänen kirjansa lukijat vie. Kirjoittamisessa Janne Kellaria kiehtoo tarinoiden kertominen, mutta myös ympäröivän maailman tapahtumien ja mieltä painavien ongelmien pohtiminen fiktiivisessä kertomuksessa. Janne Kellarille tarina on se mitä hän haluaa kertoa. Oman mielikuvituksen kehittämien tapahtumien ketju, joissa on oma alkunsa, oma kaarensa ja oma loppunsa. Sellainen tarina, jonka vain hän voi kertoa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite