Symbioosi

Symbioosi

S. A. Keränen

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

348 sivua

ISBN-13: 9789523399389

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.03.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
17,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pieni kirjakauppa kaakkoisenglantilaisessa kaupungissa. Luke, 28-vuotias myyjä, on onnettomasti ihastunut työkaveriinsa Reediin. Työpaikkaromanssin tiellä ovat paitsi homokammoiset kollegat myös Reedin pohjaton kummallisuus. (Kassan käyttö ehkä vaatii opettelua, mutta kyllähän kaikkien pitäisi tietää, miten muovipussi toimii.)

Vastamäestä huolimatta Luken onnistuu houkutella Reed mukaansa viettämään huuruista baari-iltaa. Kun kaksikko seuraavana aamuna herää samasta asunnosta, Luke on varma, ettei mikään voi tärvellä hänen onneaan. Mutta sitten Reed ehdottaa hänelle erikoislaatuista sopimusta...

Symbioosi yhdistelee reaalifantasiaa, sateenkaarirakkautta ja kasvukertomusta. Se on tarina ennakkoluuloista, stereotypioista ja ihmissuhteista. Se on myös tarina itsensä löytämisestä ja hyväksymisestä.
S. A. Keränen

S. A. Keränen

S. A. Keränen (s. 1980) on valmistunut Oulun yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenaan suomen kieli. Kirjoittaminen on ollut hänen intohimonsa lapsuudesta lähtien. Hän on kirjoittanut maagista realismia jo ennen kuin edes tiesi genren nimeä, ja häntä inspiroi erityisesti pohjoismainen mytologia, kansanperinne sekä ihmisen ja luonnon suhde. Hänen tarinoilleen on tyypillistä hahmovetoisuus sekä runsaat yksityiskohdat. Kirjoittamisen lisäksi hän harrastaa mm. lukemista, videoeditointia ja herppeilyä. Tätä nykyä hän asuu Tampereen kupeessa lemmikkiensä kanssa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite