Syksyjen välisissä ajoissa
Uutuus

Syksyjen välisissä ajoissa

Runoja

Enni Ylenius

Klassikot & runot

Pehmeäkantinen

80 sivua

ISBN-13: 9789526533612

Kustantaja: Valtamerisydänkustannus

Julkaistu: 14.11.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
22,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Runokokoelma Syksyjen välisissä ajoissa (2023) on manifestaatio syksyjen välisten aikojen intensiivisyydestä ja tapahtuneisuudesta.

Kokoelman runot perustuvat mitään muuttamatta tositapahtumiin eli niissä kuvataan todellista elämää. Sillä elää me tahdomme, ja elämää me koemme. Muutakaan emme voi! Atomimme ovat näet järjestäytyneet, luojamme on puhunut. Olemme kohtalon lapsia eriskummallisten vääjäämättömyyksien edessä, ja eestaas taaperramme, kunnes emme enää.

Aina niin rakas ja tuttu, ihana kamala Salo on luonut täydelliset puitteet elämän tapahtumiselle ja tallentamiselle ensin ties mille paperinriekaleille ja sitten, lopulta ja viimein, kansien väliin. Kirjan synty oli kaikesta huolimatta yllätys.

Nyt ole hyvä ja lue se. Lupaan ettet kadu.
Enni Ylenius

Enni Ylenius

Vuonna 1987 syntynyt Enni Ylenius on Varsinais-Suomen Salossa asuva intuitiivinen näkijä ja kirjoittaja. Salon Lahnajärvellä syntynyt ja varttunut Enni on koulutukseltaan filosofian maisteri: hän valmistui vuonna 2014 Tampereen yliopiston viestinnän, median ja teatterin yksiköstä pääaineenaan puheviestintä.

Enni Yleniuksen ensimmäinen runokokoelma, Valtamerisydän, ilmestyi ensi kerran vuonna 2021 ja uudistettuna painoksena vuonna 2023. Syksyjen välisissä ajoissa (2023) on Ennin toinen runokokoelma. Näkijän tarina -niminen esikoiskirja ilmestyi vuonna 2016.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite