Sydäntuli
Suosittu

Sydäntuli

Tukahdutetut 3

Helmi Tolonen

Osa 3: Tukahdutetut

Nuortenkirjat

ePUB

407,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528033578

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 19.04.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kohtalokkaaksi koitunut virhe kirouksen purkamisen aikana on jättänyt jälkensä Vanessaan. Paluu normaalielämään tuntuu mahdottomalta kaiken tapahtuneen jälkeen, ja taakse jätettyjen ihmisten unohtaminen on helpommin sanottu, kuin tehty.

Kuukausia on kulunut, kun Vanessan luokse saapuu tuttu henkilö Wienistä. Vanessan aikaisemmin orastaneet tunteet kasvavat jälleennäkemisen myötä, mutta tulijalla on myös huonoja uutisia: Thomas on kadonnut. Vanessa ei voi muuta, kuin antautua uuden seikkailun vietäväksi ja selvittää, onko Thomas kadonnut vastoin tahtoaan vai haluaako hän edes tulla löydetyksi.


Tukahdutetut 3 - Sydäntuli on Tukahdutetut -sarjan päätösosa, jossa Ikiliekistä tutut ystävykset yhdistävät voimansa uusien kysymysten äärellä. Vastassa olevat haasteet eivät päästä heitä helpolla, sillä käy ilmi, että uusi alku ei tarkoittanut parempaa alkua kaikille. Voiko ystävyys ja rakkaus voittaa pahan, joka näyttäisi vain muuttaneen muotoaan?
Helmi Tolonen

Helmi Tolonen

Helmi Tolonen (s. 1999) on tamperelainen kirjailija, joka kirjoittaa pääasiassa nuorille suunnattua urbaania fantasiaa, paranormaalia romantiikkaa sekä dystopiaa.

Hänen esikoisromaaninsa ja Tukahdutetut-sarjan ensimmäinen osa, Polte ilmestyi 09/2021. Sarjan toinen osa, Ikiliekki ilmestyi 09/2022 ja päätösosa Sydäntuli 04/2023.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite