Sydänmaan lumipeikot

Sydänmaan lumipeikot

Jännittävä vuosi

J.S.B Lehtola

Romaanit & novellit

ePUB

11,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528020806

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.01.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja on fantasiakirja, joka kertoo ihmisiltä piilossa olevasta lumipeikkojen asuttamasta sydämen muotoisesta laaksosta, joka on nimeltään Sydänmaa. Siellä eletään suurimmaksi osaksi huoletonta elämää johon on lukijan mukava paeta arkea pakoon. Jännittäviltä seikkailuilta ei voi välttyä ja malttamattomana jää lukija odottamaan seuraavaa tarinaa. Kirjaan onkin siksi heti sidottu jopa viisi ensimmäistä suurempaa kirjaa yhteen.

Peikot saavat jo lapsena itse valita haluavatko jatkaa elämää tyttönä vai poikana sen mukaan mitä haluavat tehdä, eikä normiperheitä ole. Peikot tupsahtavat peikkomaailmaan vaavipuun siemenistä ja asuvat samanhenkisten kanssa saman katon alla ketkä kannon alla ja ketkä taas puussa puukodossa. Välittäminen näkyy siinä, että kaikki pitävät toisistaan huolen ja touhuavat arkiaskareissa sovussa toistensa kanssa. Eri luonteiden piirteet korostuvat ja jokaista kunnioitetaan juuri sellaisena kuin kukin on, vaikka erimielisyyksiäkin toki voi välillä olla. Kirjoissa pyritään kasvattamaan lukijoita ymmärtämään erilaisuuksia, arvostamaan kaikkia ja oppimaan paljon tärkeitä elämiseen liittyviä asioita. Tervetuloa Sydänmaahan jossa sinäkin haluaisit asua!
J.S.B Lehtola

J.S.B Lehtola

Kirjailija on opettaja ja kolmen lapsen äiti, joka on lukenut itse paljon kirjoja sekä keksinyt itse iltasatuja lapsilleen heidän oltuaan pieniä. Hän on matkustanut erittäin paljon ympäri maailmaa ja saanut virikkeitä kirjasarjaan koko elämänsä varrelta erilaisista paikoista, sattumuksista ja etenkin erilaisista ihmistapaamisista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite