Sydänääniä Savosta ja maailmalta

Sydänääniä Savosta ja maailmalta

Aaro J. Jalkasen valittuja runoja

Tuulikki Jalkanen

Klassikot & runot

ePUB

1,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515686541

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.06.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kallavesj-laulun kirjoittajan lähetystöneuvos Aaro J. Jalkasen (1875-1960) kirjoittamat runot viestivät meille hänen rikkaasta ja värikkäästä elämästään yli puolen vuosisadan ajalta. Runot ovat kulttuurihistoriallisestikin merkittävä kokoelma. Niissä hän ylistää lempiaiheitaan isänmaata, kotiseutua, rakkautta ja uskoa.

Aaro J. Jalkanen syntyi Savossa, Rautalammilla ja kävi koulua Kuopiossa. Jo koulupoikana hän kirjoitti ensimmäisen runonsa ja jatkoi niiden kirjoittelua värikkään elämänsä viime vuosiin asti. Erityisen rakkaita aiheita hänelle ovat olleet kotimaan luonto sekä kotimaa. Kuopion kotiseutulaulu "Kallavesj, Kallavesj"on tunnetuin hänen kirjoittamistaan runoista ja sen kunniaksi pystytettiin, Aaro J. Jalkasen muistomerkki vuonna 1980. Kesällä 2016 julkaistiin postimerkki laulun täyttäessä 100-vuotta.
Tuulikki Jalkanen

Tuulikki Jalkanen

Runokirjan kokosi FM Tuulikki Jalkanen, joka hallinnoi isoisänsä Aaron J. Jalkasen perintöä: laajaa runo- ja juttuarkistoa. Niistä hän on valinnut ja koostanut kirjan runot.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite