Sydän merellä

Sydän merellä

Satu Syrjämäki

Romaanit & novellit

Kovakantinen

128 sivua

ISBN-13: 9789524982337

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.09.2009

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
27,15 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Katriina Hadesfelt päättää lähteä isänsä mukaan merelle, eikä mikään saa hänen mieltään muuttumaan. Katriina vähät välittää kartanoelämän hienouksista ja röyhelömekoista. Usein kartanonväki löysi pikkuneidin karkuretkeltä satamasta, milloin minkäkinlaisesta seurasta. Neiti oli palkollisten rakastama, koska oli usein mukana auttamassa ja tarinoimassa väen kanssa. Katriina viihtyi talleilla ja pelloilla, mikä oli ikuinen kiistanaihe kartanon rouvien ja lapsen välillä.

Katriina saa tahtonsa läpi ja purjelaiva Celenestä tulee tytön uusi koti. Vilkkaissa satamissa ja aaltojen armoilla pikkutytöstä kasvaa taitava merenkävijä, joka perii isänsä paikan purjelaivan kapteenina.

Tarinaan mahtuu hehkuvia onnenhetkiä ja raastavaa tuskaa. Vauhtia ja vaaratilanteita ei puutu, hersyvää huumoria unohtamatta. Missä naiskapteeni liikkuukin, siellä ei elämä ole yksitoikkoista. Kohtalo heittää naisen eteen murhanhimoisen isäpuolen ja salaperäisen maankiertäjän. Myrskyt ja meren oikut kiidättävät kapteenia elämänpyörteissä.

"Meri vaatii paljon, mutta ei se koskaan kaikkea vie. Muistoja se ei voi viedä."
Satu Syrjämäki

Satu Syrjämäki

Iloinen, positiivinen ja hersyvällä huumorilla varustettu Satu on kirjoittanut lapsesta saakka. Runot, tarinat, kolumnit ja laulunsanat ovat siirtyneet eri julkaisuihin ensin Hänen asuessaan Ylivieskassa ja nykyään Keuruulla. Erikoishermoratahierojana työskentelevä Satu on toiminut myös perhepäivähoitajana, freelancetoimittajana sekä uutispalveluja tuottavan internetsivuston projektipäällikkönä. Rakkaus mereen ja purjelaivojen aikakauteen antoi aiheen Hänen esikoisteokseensa, josta ei puutu toimintaa, yllättäviä tilanteita ja huumoria.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite