Suuruus sinussa

Suuruus sinussa

Matkaopas myönteisten mahdollisuuksien maailmaan

Janne Piiroinen

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

Kovakantinen

100 sivua

ISBN-13: 9789528077879

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.08.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Suuruus sinussa on matkaopas myönteisten mahdollisuuksien maailmaan eli suurimpaan hyvään, jonka voimme elämässä saavuttaa. Tähän kirjaan on valikoitunut sekä nykyaikaista, että vuosituhansia vanhaa viisautta, jota kirjoittaja on elänyt ja testannut käytännössä vuodesta 2009 alkaen. Viisaus on tietoa toiminnassa. Tämä teos sisältää kansantajuista tietoa totuudesta, rakkaudesta ja rohkeudesta, sekä idean siitä minkälaista hyvää näiden toimintaan viemisestä saattaa seurata.

Sinulla, ajatuksillasi, sanoillasi ja teoillasi on valtavia vaikutuksia elämään. Suuruus on mahdollista valita. Suuruus ei ole täydellisyyttä, vaan pyrkimystä elää arvojen mukaisesti. Sinussa on suuruutta, jota et vielä ymmärräkään. Olkoot tämä kirja matkaopas sinulle, läheisillesi ja kaikille tietoisille olennoille myönteisten mahdollisuuksien maailmaan.
Iloa, energiaa ja antoisia lukuhetkiä!
Janne Piiroinen

Janne Piiroinen

Janne Piiroinen on kirjailija, yrittäjä ja filosofi. Vuodesta 2009 saakka Janne on elänyt tietoisen kasvun filosofiaa ja kirjoittanut aiheesta yli 1000 artikkelia. Hänen kirjoituksia on luettu satojatuhansia kertoja maailmanlaajuisesti. Lisää hänen suomenkielistä tuotantoaan voi lukea osoitteessa www.posinkautta.com.

Website: www.suuruussinussa.fi

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite