Suuria unelmia
Suosittu

Suuria unelmia

Tarinoita suomalaisista, jotka muuttavat maailmaa - 20 uratarinaa

Salaado Qasim, Faisa Qasim, Roosa Oksanen

Nuortenkirjat

Kovakantinen

90 sivua

ISBN-13: 9789528016212

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.04.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
34,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vähemmistöön kuuluvien ihmisten täytyy usein toimia edelläkävijöinä ja olla erilaisissa asioissa ensimmäisiä. Millaiset seikat edistävät sitä, että kaikki ihmiset pääsisivät toteuttamaan itseään ja vaikuttamaan maailman kehitykseen? Monessa tarinassa tulee esiin se, kuinka suuri on esimerkin voima. Yksi asia yhdistää kaikkia tarinoita: ne kertovat ihmisistä, jotka ovat toteuttaneet unelmiaan. Toimintansa myötä he ovat muuttaneet maailmaa esimerkiksi edistämällä yhdenvertaisuutta, lisäämällä ymmärrystä ja auttamalla suoraan muita ihmisiä.
Ennen kaikkea nämä tarinat osoittavat, että jokaisella on oma ja yksilöllinen polkunsa. Yksi tietää jo lapsena, mitä haluaa aikuisena tehdä. Toinen pohtii uravalintojaan läpi elämänsä ja muuttaa usein suuntaa. Kolmas etenee yllättävien sattumusten myötä alalta toiselle. Erilaisia tapoja edetä omalla polulla on loputtomasti, ja jokainen tarina on yhtä arvokas. Siksi jokainen ihminen ansaitsee kannustusta omien unelmiensa etsimiseen ja niiden toteuttamiseen – sekä inspiroivia roolimalleja, jotka näyttävät, että mikä tahansa on mahdollista. Näistä tarinoista löytyy juuri heitä.
Salaado Qasim

Salaado Qasim

Salaado Qasim on koulutuksen ja yhdenvertaisuuden puolestapuhuja, vapaa kirjoittaja ja opettaja. Hän on työskennellyt kääntäjänä ja on koulutukseltaan humanististen tieteiden kandidaatti.

Faisa Qasim

Faisa Qasim

Faisa Qasim on Rauhan ja hyvinvoinnin järjestön projektinjohtaja, uravalmentaja ja kääntäjä.

Roosa Oksanen

Roosa Oksanen

Roosa Oksanen on toimittaja, joka on kirjoittanut esimerkiksi Ylioppilaslehteen, Trendiin sekä Duunitorin työelämämediaan. Hän on toiminut myös nuortenmedia Demin tuottajana. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite