Suuri Ilmasto-oppi

Suuri Ilmasto-oppi

Tieteen edustajana ja joukkoilmiönä

Reijo Siipola

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

252,8 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528017479

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.05.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
17,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Monet katsovat opin ihmisen aiheuttamasta lähestyvästä ilmastokatastrofista (Ilmasto-oppi) edustavan tiedettä. Käsillä olevassa kirjoituksessa pyritään aluksi arvioimaan klassisen tieteenfilosofian valossa, onko valtioiden edustajista koottu poliittinen elin yhtä kuin tiedeyhteisö, ja onko sen valitsemista teorioista ja tutkimuksista koostuva Ilmasto-oppi tiedettä. Tämän jälkeen Ilmasto-oppia tarkastellaan joukkoliikkeenä joukkopsykologian kannalta. Huomiota kiinnitetään myös pelottelulle altistaviin ihmiselle luontaisiin psykologisiin tekijöihin: potentiaaliseen nimettömään pelkoon, syyllisyyteen ja ahdistukseen. Kirja on vertaisarvioimaton.
Reijo Siipola

Reijo Siipola

Toimitusjohtajan toimesta eläkkeellä oleva yhteiskunnallisista asioista kiinnostunut kolumnisti ja skeptikko. Kirjoitti v. 2009 laudaturtyönsä Snellmannin vapauden filosofiasta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite