Suur-Suomi

Suur-Suomi

Katalyytti

Mikko Seppälä

Osa 1: Suur-Suomi saaga

Romaanit & novellit

Kovakantinen

160 sivua

ISBN-13: 9789528006763

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.11.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
18,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Suur-Suomi saaga sai alkunsa kahden ystävyksen, Mikko Seppälän ja Juha Koiviston, pohtiessa vaihtoehtoista maailmaa sodan jälkeisessä Suomessa.

Katalyytti on Suur-Suomi saagan ensimmäinen osa - dystopia, jossa Neuvostoliiton ja Saksan vuonna 1939 solmiman hyökkäämättömyys- eli Molotov-Ribbentrop-sopimuksen sijaan Neuvostoliitto solmii Rytin hallituksen kanssa salaisen sopimuksen suurhyökkäyksestä Ruotsiin. Syntyy Suur-Suomi, autonominen osa Neuvostoliittoa, joka hallitsee Pohjolaa Karjalasta Pohjanmerelle saakka.

Toisen maailmansodan päättymisen jälkeen taistelut ovat jatkuneet uuden Suur-Suomen alueella jo neljättäkymmenettä vuotta. Vuonna 1985 ruotsinsukuisten jahti menee äärimmäisyyksiin. Sotilaat partioivat kaduilla käyttäen brutaalia voimaa tukahduttaakseen väärämieliset. Sisällissota on leimahtamassa ilmiliekkeihin: sota, jota kukaan ei voi voittaa ja jossa perheenjäsenet asettuvat toisiaan vastaan.

Yksi näistä perheistä on sotiin kyllästyneen ja oikeutta kaipaavan Anjan. Ei se perhe, johon hän syntyi, mutta se perhe, jossa hän sai kasvaa. Se perhe, jonka vuoksi kannattaa riskeerata kaikki.

Onko hyviä ihmisiä enää olemassa?
Mikko Seppälä

Mikko Seppälä

Mikko Seppälä (s.1982) on suomenruotsalainen ja ruotsinsuomalainen opettaja ja kirjailija. Hänen esikoisteoksensa Onnellinen ilmestyi vuonna 2012.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite