Suunnan muutos

Suunnan muutos

Okkultistista kristityksi

Seppo Johansson

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

204,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528037545

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.01.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Okkultistista kristityksi on todistuskirjanen kirjailijan omakohtaisista okkultistisista kokemuksista ja sen vaaroista sekä ihmeellisestä uskoontulosta ja muista hengellisistä kokemuksista.

Kirjan tarkoituksena on myös todistaa Jumalan olemassa olosta ja Raamatun totuudesta kirjailijan omien kokemuksien kautta sekä johtaa lähimmäisiään Jeesuksen luo ja iankaikkiseen elämään.

Jeesus vastasi: Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani. (Joh. 14:6).
Seppo Johansson

Seppo Johansson

Insinööri Seppo Johansson tuli uskoon vuonna 1975, jolloin hän liittyi Helsingin adventtiseurakuntaan Jumalan ihmeellisestä johdatuksesta. Hän on ollut koko uskossa oloajan kiinnostunut erityisesti Raamatun profetioista ja pitänyt monia Danielin kirjan ja Ilmestyskirjan tutkistelusarjoja.

Seppo kirjoittanut viisi hengellistä kirjaa: Stadin kundista evankelistaksi, Suunnan muutos, Jeesuksen todistajana, Raamattua lyhyesti ja Danielin kirjasta Ilmestyskirjaan.

Seppo on arvostanut sisätautiopin dosentti Matti Miettisen julkaisemaa lehteä Ratkaisun aika erinomaisena profeetallisena lähetyslehtenä ja on siksi toimittanut ja kuvittanut siitä saman nimisen kirjan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite