Surullinen rakkaus

Surullinen rakkaus

Jani Niemelä

Klassikot & runot

ePUB

204,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523398047

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.10.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Surullinen rakkaus on kahden henkilön eroon päättyneeseen suhteeseen liittyvien syiden ja seurausten pohdintaa toisen henkilön näkökulmasta.

Teos on varsin henkilökohtainen ja kuvastaa toisen henkilön ajatuksia ja tunteita eroprosessin aikana ja sen jälkeen: "Sellaista henkilökohtaisten ajatusten ja tunteiden sekavaa kaaosta, missä toinen henkilö kahlaa teoksessa, en toivoisi lankeavan edes pahimman vihamieheni päälle, mikäli minulla sellainen tai sellaisia vain olisi", kirjailija kuvailee teoksensa sisältöä.
Jani Niemelä

Jani Niemelä

Jani Niemelä on vuonna 1976 syntynyt perheellinen mies ja yksityisyrittäjä.

Jani aloitti kirjoittamisen alle 10-vuotiaana ensimmäisellä kalastusaiheisella novellillaan (vanhanaikaisella kirjoituskoneella kirjoitettu originaali on pöytälaatikossaan tallessa) ja on jatkanut kirjoittamisharrastuksensa parissa tähän päivään saakka.

Kyseinen teos, Surullinen rakkaus on Janin ensimmäinen laajemmin julkaistu teos. Janilla on pöytälaatikossa runokirjoja valmiina tälläkin hetkellä kymmenisen kappaletta odottamassa sopivaa julkaishetkeä. Pöytälaatikkoteostensa aiheita ovat mm. rakkaus, yhteiskunta sekä lapsuus.

Jani on äärimmäisen kriittinen kaikkea kirjoittamaansa kohtaan. Hänen tulee kyetä seisomaan jokaisen kirjoittamansa sanan takana 100% varmuudella - "silloin voi huoletta antautua virran vietäväksi ja antaa julkaisunsa aloittaa matkansa kohti suurempia virtoja".

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite