Suomimies Soitimella

Suomimies Soitimella

Runokuvakirja miehistä

Pasi Ojanen, Tuulikki Makkonen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

80 sivua

ISBN-13: 9789528008958

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.10.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
14,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mistä on "pienet" Suomi-miehet tehty? Mikä on miehen mitta? Mihin suuntaan on menossa miehen evoluutio?
Vai niin, taas yksi kuiva runokirja, saatat ajatella tässä vaiheessa. Rohkenemme kuitenkin väittää, että tällaista runokirjaa et ole ennen lukenut. Rehellisiä ja vilpittömiä runoja miehistä. Kuten myös kirjan valokuvat. Kuvat ja runot muodostavat yhdessä tarinoita, kokonaisuuksia.
Haluatko päästä kurkistamaan suomalaisen miehen sisälle? Aina sieluun asti? Tässä sinulle kaukoputki.
Pasi Ojanen

Pasi Ojanen

Pasi asuu nykyään Vantaalla, mutta on lähtöisin Helsingin Tapulikaupungista. 80-luvun Tapulilla ja sen omintakeisella hengellä on ollut iso vaikutus siihen huumoriin ja ilmaisu tyyliin, mitä teksteissä käytetään.
Pasi on intohimoinen runojen ja tarinoiden kirjoittaja, joka on värkännyt riimejä ja hullunkurisia tarinoita jo pienestä pitäen.
Syntymäpäivä-onnittelut ja joulukortti-runot rustataan suurella omistautumisella ja lentoisalla mielikuvituksella.
Jo peruskoulussa Pasi harrasti erittäin omaperäisten aineiden kirjoittamista ja olikin onnekas opettajiensa suhteen, jotka suhtautuivat äärimmäisen myötämielisesti näihin normaalista poikkeaviin tarinoihin. Pasin ylä-asteen opettaja, lehtori Peltomaa, totesikin kerran, että jos Suomessa olisi jonkinlainen perverssien klubi, olisi Pasi itseoikeutetusti sen puheenjohtaja...
Ja juuri tämä palava rakkaus riimittelyyn ja pilke silmäkulmassa tapahtuvaan tarinan kerrontaan on toiminut yhtenä tärkeimpänä alkusysäyksenä tehdä kyseinen runokirja suomalaisesta miehestä.

Tuulikki Makkonen

Tuulikki Makkonen

Tuulikki rakastaa luontoa ja on erittäin ihmisläheinen. Nämä luonteenpiirteet välittyvät hyvin hänen valokuvistaan, jotka puhuttelevat katsojaa kertoen vahvoja, realistisia tarinoita.
Hän asuu nykyään Helsingissä, mutta on kotoisin Hankasalmelta, mistä lähes kaikki kirjan kuvissa esiintyvät ihmiset ovat lähtöisin. Tässä Keski-Suomen kauniissa paikkakunnassa kiteytyy mahtavalla tavalla se aidon suomalaisuuden ydin, mitä kirjassa tavoitellaan. Tuulikilla on luontainen kyky taltioida kameralle tilanteita, tunteita ja tunnelmia tavallisten ihmisten arjesta ja jokapäiväisestä elämästä. Nämä ominaisuudet ovat juuri sitä, mitkä tekevät tämän runokuvakirjan, jossa kerrotaan tarinoita suomalaisesta miehestä kirjoitetun tekstin ja valokuvan yhteen hitsatulla voimalla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite