Suomi-venäjä sanastokirja

Suomi-venäjä sanastokirja

Kristian Muthugalage

Oppiminen & kielet

Pehmeäkantinen

160 sivua

ISBN-13: 9789528049944

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.10.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
33,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Suomi-venäjä sanastokirja on kirja venäjän kielen sanaston oppimiseen. Yhteensä kirjassa on valmiiksi yli 3500 sanaa ja yli 700 lausetta. Pelkästään 3000 sanaa vastaa 95% useimpien kielten arjessa tarvittavasta sanastosta.

Kirjassa on 160 sivua (A4 koko) ja sanasto on jaoteltu 71 eri aiheeseen. Jokaisen 71:n aiheen sanastolista löytyy aukeaman vasemmalta sivulta. Aukeaman oikea sivu on tyhjää ruutupaperia, johon voi lisätä uusia sanoja ja lauseita venäjän kielen opintojen edetessä. Tällä tavoin voit jokaisesta aiheesta lisätä sanoja ja lauseita, jotka ovat juuri sinun elämässäsi oleellisia.

Eli voit opetella eri aiheista tärkeimmät sanat ja lauseet aina aukeaman vasemmalta sivulta ja käyttää muita oppimateriaaleja, joista lisäät itsellesi tärkeät sanat ja lauseet sitten oikealla puolella sijaitsevalle tyhjälle sivulle.

Kirjassa on 71 eri aihetta joten löydät varmasti sopivan aukeaman, johon uudet sanat ja lauseet sopivat kontekstinsa puolesta. Mikäli mikään olemassa oleva aukeama ei sovi uusille lisäyksillesi niin kirjan lopussa on 5 täysin tyhjää aukeamaa johon voit lisätä uusia aihepiirejä.

Siinä vaiheessa kun olet täyttänyt tyhjätkin sivut omilla muistiinpanoillasi kirja tulee sisältämään 5000-7000 sanaa, jotka on kaikki lajiteltu 71:n aihepiirin alle.

Tämän kirjan on tarkoitus olla paikka johon kokoat itsellesi tärkeimmän sanaston venäjän kielestä, jotka löydät kompaktisti yhdestä kirjasta sen sijaan, että joutuisit selaamaan lukuisia oppikirjoja, muistiinpanovihkoja ja sanakirjoja. Kirja itsessään ei opeta miten lausutaan tai puhutaan venäjää eikä venäjän kielioppia. Kirjaa on tarkoitus käyttää yhdessä muiden oppimateriaalien kanssa ja kerätä näistä muista lähteistä tärkeimmät tiedot venäjän kielestä tämän kirjan kansien väliin.
Kristian Muthugalage

Kristian Muthugalage

Lisää tietoa tästä ja muista tuotteistamme löydät sivuiltamme www.ultimatelanguagenotebook.com
Löydätte meidät myös Instagramista, Facebookista sekä Youtubesta käyttäjänimellä @ultimatelanguagenotebook
Näiden kanavien kautta voi myös ottaa yhteyttä ja kysyä lisää.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite