Suomi, pyörä ja jussi

Suomi, pyörä ja jussi

Jussi Saarikoski

Matkailu & maantiede

Pehmeäkantinen

292 sivua

ISBN-13: 9789528070627

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.02.2024

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
25,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja on nimeltää Suomi, pyörä ja jussi. Tässä kirjassa kerrotaan vain Suomessa tehdyistä pyörämatkoista. Muissa julkaisuissa on kerrottu pelkästään muualla Euroopassa tehdyistä pyörämatkoista. Tämäkään kirja ei ole varsinaisesti pyöräkirja, vaikka matkat onkin tehty pyörällä. Niin tämä kirja kuin muutkin Jussin kirjat kertovat erityisesti matkalla tavattujen ihmisten kohtaamisista ja erilaisista sattuneista tapahtumista. Kirjassa on paljon kuvia, mutta kuvat saavat puhua itse puolestaan. Niistä ei kerrota paljoakaan tekstissä. Kaikki Jussin kirjat löytyvät netistä googlaamalla kirjan tai kirjailijan nimen. Sarjaat kuuluvat muut kirjat ovat: Eurooppa, pyörä ja jussi, Fillaristin seikkailut Euroopassa, Kohtaamisia Euroopassa, Europe, bike and jussi ja Pähkinärinteen Oskarin piha.
Jussi Saarikoski

Jussi Saarikoski

Jussi Saarikoski on peruskoulutukseltaan kauppatieteitten maisteri erityisalueenaan tuotesuunnittelu ja markkinoitisuunnittelu, mikä myös erityisopetusalueena toimiessaan laatupäällikkönä ja kouluttajana aikuisopiskelijoille tarkoitetussa liike-elämän monimuoto-oppilaitoksessa. Jussi on tehnyt vuoteen 2024 mennessä kaikkiaan nelisenkymmentä pitkää pyörämatkaa Suomesta eri puolille Eurooppaa ja Suomessa. Eteläisimmät matkojen käännekohdat ovat olleet Espanjan Pamplona ja Santander sekä Välimeri Italiassa, pohjoisin käännekohta Norjan Nordkapp. Hän on kirjoittanut pyörämatkoistaan viisi muuta julkaistua teosta: Eurooppa, pyörä ja jussi, Fillaristin seikkailut Euroopassa, Kohtaamisia Euroopassa ja Pähkinärinteen Oskarin piha. Ensimmäinen kirja on käännetty myös englanniksi: Europe, bike and jussi.
Pitkillä pyörämatkoillaan Jussi valokuvaa paljon, joten hänen kirjansa ovat täynnä tapahtumiin liittyviä valokuvia maisema- ja kaupunkikuvien lisäksi. Valokuvaaminen on johtanut hänet visualisointiin ja matka- ja piirroskuviensa modifiointiin postikorteiksi ja erilaisten tuotteiden yhteyteen sopiviksi. Hän on toiminut myös Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoisena työntekijänä maahanmuuttajien pakolaisavussa suomenkielen ja matematiikan opettajana ja kirjoittaa pyörämatkoistaan lehtiin ja internetin facebook-ryhmiin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite