Suomi - maailman onnellisimman maan oppikirja numero 1

Suomi - maailman onnellisimman maan oppikirja numero 1

Matti Luostarinen

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

17,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528089704

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.05.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vuosi 2018 oli Suomelle itsenäisyyden juhlavuoden jälkimaininkeja ja samalla myös surutyötä itsenäisyytemme alkuvuosien sisällissodastamme. Moni tutkimus maailmalla piti sitä turhana ja samalla maata kutsuttiin maailman onnellisimmaksi.

Presidentin juhlapuhe vuodelle 2018 oli globaalia ilmapiiriä koskettava. Suuret tapahtumat ja tapaamisten järjestelyt odottivat juuri uudelleen valittua suosittua Sauli Niinistöä. Alkamassa oli jakso, jossa ilmastomuutos on globaalina dystopiana etenkin Pohjolaa varjostava ja populismi perinteisen demokratiamme haastava. Samalla Eurooppa etenee yhä kauemmas Yhdysvalloista ja Britannia Euroopasta. Tässä talviolympialaiset ja jalkapallon MM-kisat toivat pilkahduksen valoa kansakuntien veljeyteen.

Vuonna 2018 Suomen merkitystä ei voinut enää väheksyä globaalissa vuoropuhelussa, jossa yksittäiset provokaatiot toki jatkuivat. Ajankuvassa, jossa kansat ovat kadulla eivätkä vain netissä, demokratiaa toistellaan. Suomi määrittelee sitä, mistä koostuu se hyvä, josta syntyy maailman onnellisin valtio. Tässä myös demokratiaa ja sen edustuksellista elämää on voitava uudistaa.

Paikka innovaatiopolitiikan ja ekologisen klusterin kärjessä on velvoittava. Tunnemme sen muuta maailmaa paremmin ja se edellyttää vakavasti otettavia tekoja menestyneille.
Matti Luostarinen

Matti Luostarinen

Matti Ilmari on maantieteen ja sosiologian professori ja dosentti, mutta myös kirjailija, kuvataiteilija, tieteen popularisoija, luonnonvaratalouden ja maaseudun tutkija, innovaattori ja innovaatio- ja mediatutkija, innovaatiopolitiikan kehittäjä. Luostarinen työskentelee vapaana toimittajana, tutkijana sekä bloggaajana, yhteiskunnallisena keskustelijana sekä kriitikkona. Monialaisuuden rinnalla Luostarista luonnehtii poikkitieteisyys.

Prof. PhD,ScD Matti Luostarinen is Doctor of Philosophy (University of Oulu) and Doctor of Political and Social Sciences (University of Turku). He has worked as professor, special scientists and research manager over hundred universities, research centres and firms, international organizations and clusters, also Academy of Finland, EU organizations, science parks organizations and other regional, national and international organizations. He has written over 3000 scientific or popular articles and 100 monographics books. He is also artist (cluster art) and write novels and blogs (Social media economy and strategy).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite