Suomi-Englanti sanastokirja

Suomi-Englanti sanastokirja

Kristian Muthugalage

Oppiminen & kielet

ePUB

507,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528079545

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.07.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
26,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Suomi-Englanti sanastokirja on kirja englannin kielen sanaston oppimiseen. Yhteensä kirjassa on valmiiksi yli 3500 sanaa ja yli 700 lausetta. Pelkästään 3000 sanaa vastaa 95% useimpien kielten arjessa tarvittavasta sanastosta.

Kirjassa on 160 sivua (A4 koko) ja sanasto on jaoteltu 67 eri aiheeseen. Jokaisen 67:n aiheen sanastolista löytyy aukeaman vasemmalta sivulta. Aukeaman oikea sivu on tyhjää ruutupaperia, johon lisätä uusia sanoja ja lauseita englannin kielen opintojen edetessä. Tällä tavoin voit jokaisesta aiheesta lisätä sanoja ja lauseita, jotka ovat juuri sinun elämässäsi oleellisia.

Eli voit opetella eri aiheista tärkeimmät sanat ja lauseet aina aukeaman vasemmalta sivulta ja käyttää muita oppimateriaaleja, joista lisäät itsellesi tärkeät sanat ja lauseet sitten oikealla sijaitsevalle tyhjälle sivulle.

Kirjassa on 67 eri aihetta joten löydät varmasti sopivan aukeaman, johon uudet sanat ja lauseet sopivat kontekstinsa puolesta. Mikäli mikään olemassa oleva aukeama ei sovi uusille lisäyksillesi niin kirjan lopussa on 10 täysin tyhjää aukeamaa johon voit lisätä uusia aihepiirejä.

Sen jälkeen kun olet täyttänyt tyhjätkin sivut omilla muistiinpanoilla kirja sisältää siinä vaiheessa yhteensä 5000-7000 sanaa, jotka on kaikki lajiteltu 67:n aihepiirin alle.

Tämän kirjan on tarkoitus olla paikka johon kokoat itsellesi tärkeimmän sanaston englannin kielestä, jotka löydät kompaktisti yhdestä kirjasta sen sijaan, että joutuisit selaamaan lukuisia oppikirjoja, muistiinpanovihkoja ja sanakirjoja. Kirja itsessään ei opeta miten lausutaan tai puhutaan englantia eikä englannin kielioppia. Kirjaa on tarkoitus käyttää yhdessä muiden oppimateriaalien kanssa ja kerätä näistä muista lähteistä tärkeimmät tiedot englannin kielestä tämän kirjan kansien väliin.
Kristian Muthugalage

Kristian Muthugalage

Lisää tietoa tästä ja muista tuotteistamme löydät sivuiltamme www.ultimatelanguagenotebook.com
Löydätte meidät myös Instagramista sekä Facebookista käyttäjänimellä @ultimatelanguagenotebook
Näiden kanavien kautta voi myös ottaa yhteyttä ja kysyä lisää.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite