Suomen Aavemetsästäjät 3

Suomen Aavemetsästäjät 3

Hyytävät jäähyväiset

Mika Nikkilä

ePUB

4,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528044086

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.03.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mika Nikkilän ja laadunvalvoja Kisulin hyytävät jäähyväiset lukijoille.Suomen Aavemetsästäjät -kirjasarjan viimeinen osa, joka käsittelee suomalaisia kohteita, joissa on havaittu yliluonnolliseen viittaavia ilmiöitä. Kirjasarjan viimeisessä osassa mukana myös lukijoiden omakohtaisia kokemuksia henkimaailman kohtaamisista ja paljon muuta. Kirjan tarinat perustuvat rajatiedon tutkija Mika Nikkilän omakohtaisiin kokemuksiin vuosien varrelta. Jos rakastat jännitystä, joka perustuu tositapahtumiiin, niin tämä kirja on juuri sinua varten.
Mika Nikkilä

Mika Nikkilä

Kirjan on kirjoittanut valkeakoskelainen pitkänlinjan rajatiedon ilmiöiden tutkija Mika Nikkilä.Mikan tavaramerkkinä on suora ja rento kirjoitustyyli, jossa ei turhia kursailla, vaan asiat kerrotaan suomeksi juuri niin, kun ne ovat oikeastikin tapahtuneet. Mika ja laadunvalvoja Kisuli kissan yhteistyön päättävä teos on takuulla lukemisen arvoinen.

Suomen Aavemetsästäjät 3: Hyytävät jäähyväiset

Kirjailijan blogi

maaliskuuta 2021

Suomen Aavemetsästäjät -kirjasarjan on kirjoittanut valkeakoskelainen rajatiedon ilmiöiden tutkija Mika Nikkilä, jonka tavaramerkkinä on suora ja rento kirjoitustyyli, jossa ei turhia kursailla. Asiat kerrotaan suomeksi niin kun ne ovat oikeasti tapahtuneet. Mika ja laadunvalvoja Kisulin yhteistyön nyt päättävä teos on taattua laatua. (...)
En nyt ota kantaa siihen, onko henkimaailma totta, mitä en tee tutkimuksissanikaan. Pyrin aina objektiivisesti tarkastelemaan ilmiöitä ja niistä tehtyjä havaintoja. Lait ja teoriat näistä ovat sitten asia erikseen, ja toki sellaisiin voi päätyä etenkin omien kokemusten perusteella.

Tämä kirja ei ollut minusta niinkään jännittävä vaan informatiivinen verrattuna aikaisempiin. Se oli myös niitä lyhyempi. On hyvä, että näitä tarinoita, kokemuksia ja tutkimuksia laitetaan talteen kirjojen ja kansien väliin, vaikkakin tärkeä osa niitä ovat äänitiedostot ja videot. Niitä voi katsoa YouTubesta.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite