Sukupolvien sielujen sinfonia

Sukupolvien sielujen sinfonia

Wanhan klaffipiirongin muistelmat

Marjo Ojalammi , Bona Anima Kerava (Ed.)

Romaanit & novellit

ePUB

1,3 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789526941509

Kustantaja: Bona Anima

Julkaistu: 30.01.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sukupolvien sielujen sinfonia on vahva eteläpohjalainen sukupolviromaani, jossa wanha, samassa suvussa perintönä kulkeutunut klaffipiironki kertoo viiden sukupolven tarinan vuosilta 1860-1980.

Näkökulma on paitsi historiallinen ja juurevasti kristillinen, myös vahvasti psykologinen. Onko yksilöihmisen perimään koodattu suvun tarina? Kuinka paljon ihminen voi vaikuttaa kohtaloonsa?

Nälkävuodet, vuoden 1918 tapahtumat, sodista toipuminen ja hyvinvointiyhteiskunnan luominen heräävät eloon kertomuksessa, jossa on yhdistelty sekä faktaa että fiktiota.

"Tosin paapasta oli usein enemmän huolta kuin hyötyä, siksi itsepäinen vanha isäntä oli. Hänellä oli omat omituiset oikkunsa, joiden vuosi Juho ja Iisakki eivät oikein tulleet toimeen keskenään. Juho oli kuitenkin periaatteen ja kunnian mies: tässä talossa oli vanhukset aina hoidettu kunnialla hautaan asti. Niin tekisi hänkin."
Marjo Ojalammi

Marjo Ojalammi

Marjo Ojalammi on koulutukseltaan teologian maisteri. Hän on viettänyt lapsuutensa ja nuoruutensa Etelä-Pohjanmaalla. Nykyisin hän asuu Etelä- Suomessa.

Kirjailijana hänelle on tärkeää kuvata ihmisen sielunmaisemaa suhteessa ympäröivään yhteisöön, hengellisyyteen ja historialliseen aikakauteen. Luonto on lapsesta lähtien ollut tärkeässä osassa hänen elämässään, joten luontokuvaus, ja siitä johdetut symbolit ja metaforat ovat luonteva osa hänen kirjallista ilmaisuaan.

Tuotantoon kuuluu kuvitettu lastenkirja, Kirkkosiilit jumalanpalveluksessa (Bona Anima); tietokirja, Elävän leski - Kun psykoosi hautaa rakastetun (Reuna Oy); Romaanit:Nokinen sydän - Kirje isälle (Reuna Oy); Sukupolvien sielujen sinfonia - Wanhan klaffipiirongin muistelmat (Bona Anima), ja kaksi runokokoelmaa, Sinun osaksesi tuli sininen lähtö ja Ikäväni jokena virtaa (Mediapinta) Lisäksi Marjo on osallistunut pariin antologiaan.

Bona Anima Kerava

Bona Anima Kerava (Ed.)

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite