Strategos 3

Strategos 3

Liikeidea liiketoiminnaksi

Ari Pitkämäki

Talous & johtaminen

ePUB

2,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515680709

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.05.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Liiketoiminta alkaa, kun yrittäjä näkee ja oivaltaa liikeidean lähteen. Siitä syntyy liikeideoita, joista yrittäjä valitsee yhden tai useamman etenemiseen. Niistä yrittäjä luo liiketoimintamallit, joilla hän luottaa olevan liiketoiminnan mahdollisuuksia. Niitä tai sitä yhtä yrittäjä lähtee toteuttamaan.
Strategos 3 vie yrittäjän luomaan ideasta uskottavan liiketoimintamallin. Sen avulla yrittäjä varmistaa, että markkinoille meno on muuta kuin ajopuumaista kokeilua. Liiketoimintamalli on liiketoiminnallinen ykseys, liiketoiminnan perusstrategia ja tavoite siitä, minkälaisen liiketoiminnallisen kokonaisuuden yrittäjä haluaa luoda.
Ari Pitkämäki

Ari Pitkämäki

Ari Pitkämäki on satojen yrittäjien sparraaja ja liiketoimintojen mahdollistaja. Oma pitkäaikainen yrittäjäkokemus juontaa juurensa jo syntymäkodista, jossa vanhemmat olivat menestyneitä ja pitkäaikaisia yrittäjiä. Kokemus yhdistyy insinöörin ja yrittäjyyden ja yritysjohtamisen maisteriopintoihin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite