Strategos 1

Strategos 1

Yrittäjän näköiseksi yrittäjäksi

Ari Pitkämäki

Talous & johtaminen

ePUB

3,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515680112

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.05.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Yrittämisessä luovuus ja liiketoiminnan suunnittelu ovat sitä vaikeinta puuhaa. Mutta suunnittelun lopputulemana yrittäjä saattaa saada sellaisen yrityksen, jolla menestyy muita paremmin.
Strategos 1 Yrittäjän näköiseksi yrittäjäksi kertoo mikä on yrittäjä ja mitä yrittäjä tekee ja käyttäytyy, jotta hän saa aikaan kannattavaa liiketoimintaa.
Strategos-sarja etenee kakkoseen ja kolmoseen. Lopputulemana yrittäjä tietää miten hän osaa noukkia liikeideoita ja luoda niistä sellaisia liiketoimintoja, joilla on uskottava liiketoiminnan mahdollisuus.
Ari Pitkämäki

Ari Pitkämäki

Ari Pitkämäki on satojen yrittäjien sparraaja ja liiketoimintojen mahdollistaja. Oma pitkäaikainen yrittäjäkokemus juontaa juurensa jo syntymäkodista, jossa vanhemmat olivat menestyneitä ja pitkäaikaisia yrittäjiä. Kokemus yhdistyy insinöörin ja yrittäjyyden ja yritysjohtamisen maisteriopintoihin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite