Stigma

Stigma

Kauhuromaani

E.E. Leivo , Kirjallisuusseura Puustellin tarinat (Ed.)

Romaanit & novellit

ePUB

345,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528038825

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.02.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Anna Strömin kovia kokenut työkaveri Vera Blum katoaa pääsiäisenä. Tapaus ei jätä rauhaan Annaa, joka kietoutuu yhä tiukemmin Veran ympärillä sattuneiden, yliluonnollisilta vaikuttavien ilmiöiden vyyhteen.

Kun Annalle sitten tarjoutuu tilaisuus selvittää, mitä tapahtui, avautuu ovi yhteen katolisen kirkon suurista mysteereistä.
Veran jäljet johtavat Italiaan, mutta onko kaikki sittenkään sitä, miltä näyttää? Kuka Vera oikeastaan oli?

E. E. Leivon Stigma on kauhuromaani katolisen kirkon monisatavuotisesta mysteeristä ja nuoresta naisesta, jolla on epätavallisia kykyjä. Ovatko nuo kyvyt lahja vai kirous? Entä mikä on totta ja mikä kuvitelmaa?
E.E. Leivo

E.E. Leivo

Kirjailija E. E. Leivo on aiemmin kirjoittanut vuoden 2019 Möllärimestari-kilpailussa kunniamaininnalla palkittua, viikinkiaikaan sijoittuvaa romaanisarjaa Kadonneen valtakunnan aikakirjat. Nykyajasta kertova, katolisen kirkon mysteeriin sukeltava Stigma on hänen ensimmäinen kauhuromaaninsa.

Kirjallisuusseura Puustellin tarinat

Kirjallisuusseura Puustellin tarinat (Ed.)

Puustellin tarinat -kirjallisuusseuran tarkoituksena on edistää lukemista ja kirjallisuutta. Seura julkaisee jäsentensä teoksia ja järjestää kirjallisia tilaisuuksia. Seuran perustajat ovat kirjailijat A. Filppu, E. E. Leivo ja Aksel Sulka. Nimi juontaa juurensa Auttoisten kylässä sijaitsevasta Puustelli-nimisestä tilasta. Toiminnan inspiraatiolähteenä ovat Adam Puustelli, elinaikanaan Suomen vanhin mies, hänen poikansa, kansankirjailija Topias Leivo ja Topiaan poika Leevi Leivo.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite