Stadin kundista evankelistaksi

Stadin kundista evankelistaksi

Omaelämäkerta

Seppo Johansson

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

180 sivua

ISBN-13: 9789523399631

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.04.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
15,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Stadin kundista evankelistaksi

Stadin kundista evankelistaksi on omaelämäkerta, jossa Insinööri Seppo Johansson kertoo elämästään sieltä sota-ajasta lähtien. Hän kertoo tässä kirjassa kokemuksiaan uskoon tuloonsa asti stadin slangilla ja sen jälkeen kirjakielellä.


Elämäntarkoitusta Seppo alkoi etsiä 30-vuotiaana. Hänellä on lapsuudesta asti ollut yliluonnollisia kokemuksia ja hyvin rikas unielämä. Näiden perusteella hän alkoi tutkia kuoleman jälkeisen elämän mahdollisuutta ja tämä johti hänet okkultismin pariin. Hän kävi erilaisissa okkulttisissa tilaisuuksissa ja ahmi sen alan kirjallisuutta sekä liittyi Suomen parapsykologiseen seuraan.

Tätä elämänvaihetta kesti noin kymmenen vuotta. Sen jälkeen hänelle ilmestyi unessa valkoinen enkeli, joka johdatti hänet tutkimaan Raamattua ja liittymään adventtiseurakuntaan. Raamatusta hän sitten löysi lopullisen ja varman vastauksen siihen, mitä hän oli etsinyt turhaan muualta. Kiitos Herralle!

Seppo on antaumuksellisesti osallistunut erilaisiin seurakunnan toimintoihin. Näistä kaikista hän kertoo tässä kirjassa ja haluaa näin johdattaa lähimmäisiään Jeesuksen luo ja iankaikkiseen
elämään.

Jeesus vastasi: Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani. (Joh. 14:6).
Seppo Johansson

Seppo Johansson

Insinööri Seppo Johansson tuli uskoon vuonna 1975, jolloin hän liittyi Helsingin adventtiseurakuntaan Jumalan ihmeellisestä johdatuksesta. Hän on ollut koko uskossa oloajan kiinnostunut erityisesti Raamatun profetioista ja pitänyt monia Danielin kirjan ja Ilmestyskirjan tutkistelusarjoja.

Seppo kirjoittanut viisi hengellistä kirjaa: Stadin kundista evankelistaksi, Suunnan muutos, Jeesuksen todistajana, Raamattua lyhyesti ja Danielin kirjasta Ilmestyskirjaan.

Seppo on arvostanut sisätautiopin dosentti Matti Miettisen julkaisemaa lehteä Ratkaisun aika erinomaisena profeetallisena lähetyslehtenä ja on siksi toimittanut ja kuvittanut siitä saman nimisen kirjan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite