Soturiprinsessa

Soturiprinsessa

Kadonneen valtakunnan aikakirjat I

E. E. Leivo

Osa 1: Kadonneen valtakunnan aikakirjat

Romaanit & novellit

ePUB

984,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515680259

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.02.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Neito, joka tahtoi soturiksi.
Varjagikauppias, joka menetti kaiken.
Kuningas, joka halusi luoda dynastian.

Kun pienen erämaakylän kasvatti, kunnianhimoinen ja kipakka Emerentia päättää ottaa elämänsä ohjat omiin käsiinsä, hän ei aavista, mihin epätavallinen ratkaisu johtaa.

Yhdessä veljensä Jaakon, Hakoisten linnavuoren henkivartiokaartin soturin kanssa hän tempautuu Hämeen mahtisukujen armottomaan valtataisteluun, jossa pian myös sisarusten henki on vaarassa.

Samaan aikaan Skandinavian ryöstelevät soturikauppiaat uhkaavat syrjäisen Hämeen pitkään kestänyttä rauhaa, eikä aikaakaan, kun hämäläiset joutuvat puolustamaan asemiaan. Moni havittelee valtaa eikä yhteenottoa voi lopulta välttää. Miten käy Hämeen päällikkyyden?

E. E. Leivon 800-luvulle viikinkiajan Hämeeseen sijoittuva historiallinen jatkokertomus Kadonneen valtakunnan aikakirjat tarjoaa lukijalleen vihaa, rakkautta, salajuonia ja armottomia taisteluja. Ennen kaikkea se esittelee joukon vahvoja naisia, niin sotureita, valtiattaria, emäntiä, matameja, samaaneja kuin rohkeita ja neuvokkaita tyttöjäkin.

Soturiprinsessa on viikinkiajan arkeologiasta ammentavan viikinkiseikkailun ensimmäinen osa.

Soturiprinsessa sekä sen jatko-osa Idän turkiskauppias voittivat kunniamaininnan Päätalo-instituutin järjestämässä Möllärimestari-kirjoituskilpailussa 2019.

"Kyseessä on perinteisen 'vanhanaikainen', puhdashenkinen seikkailukertomus 800-luvun Hämeestä. Kirjoittaja on luonut varsin onnistuneen varhaiseen historiaan sijoitetun elinympäristön eikä ainakaan tavallisella lukemisella yhtään historiaan sopimatonta kömmähdystä osu silmiin. Teksti on sujuvaa, helppolukuista, ihmiskuvaus mainiota. Juonen käänteet on sommiteltu hyvin ja seikkailutarina koukuttaa sen verran, että jäi todella harmittamaan, ettei luettavana ollut trilogian kolmatta osaa."
- Möllärimestari-kilpailun tuomariston arvio Kadonneen valtakunnan aikakirjat -kirjasarjasta).

Kadonneen valtakunnan aikakirjat -sarja:
I Soturiprinsessa (Kunniamaininta 2019 Möllärimestari-kirjoituskilpailussa)
II Idän turkiskauppias (Kunniamaininta 2019 Möllärimestari-kirjoituskilpailussa)
III Kuninkaan testamentti
Hämeen kuningatar (2021) sisältää sarjan kolme ensimmäistä osaa yhteisnidoksena.

Asiasanat: seikkailu, historiallinen romaani, viikinkiaika, sodankäynti, Häme, 800-luku, rautakausi
E. E. Leivo

E. E. Leivo

Topias Leivon, kansankirjailijan ja perinteenkerääjän rakentamassa hirsituvassa lastuja Hämeen rikkaasta historiasta veistelee hänen lapsenlapsensa E. E. Leivo.

Leivo kirjoittaa vuoden 2019 Möllärimestari-kilpailussa kunniamaininnalla palkittua, viikinkiaikaan sijoittuvaa romaanisarjaa Kadonneen valtakunnan aikakirjat. Sarjan kolme ensimäistä osaa Soturiprinsessa, Idän turkiskauppias ja Kuninkaan testamentti ovat ilmestyneet helmikuussa 2021 myös kovakantisena yhteisnidoksena ja sähkökirjana.

E. E. Leivon nykyajasta kertova, katolisen kirkon mysteeriin sukeltava kauhuromaani Stigma ilmestyi helmikuussa 2020.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite