Soten saldo?

Soten saldo?

Uudistuksen plussat ja miinukset

Silvo Kaasalainen

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

245,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528016625

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.03.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vuoden 2023 alusta suomalaisten sosiaali- ja terveys­palvelut siirtyivät kunnilta hyvinvointialueille. Tämä maan suurin hallinnollinen uudistus oli pitkän poliittisen prosessin tulos. Mutta miten uuteen sote-malliin päädyttiin? Miten uudistuksessa käy palveluiden saatavuudelle, tehokkuudelle ja tasa-arvolle? Millaiseksi muodostuu kuntien, hyvinvointi-alueiden ja valtion suhde?

Soten saldo? kuvaa uudistuksen sisällöllisiä ja raken­teellisia ratkaisuja sekä vuosia kestänyttä vastarintaa, joka viime vaiheissa kiihtyi poliittiseksi valtapeliksi. Kirjan loppuluku sisältää yhteenvedon uudistuksella saavutetuista hyödyistä ja niistä esteistä, joiden kanssa sen toimeenpanijat joutuvat vielä kamppailemaan.
Silvo Kaasalainen

Silvo Kaasalainen

Silvo Kaasalainen on hallintotieteiden tohtori ja kunnallispolitiikan dosentti, jolla on myös laaja käytännön kokemus alan kouluttajana ja kunnallis­hallinnon eri organisaatioiden viroissa. Hän on aiemmassa kirjassaan Sote hallinnon himmeleissä (Into 2019) käsitellyt sote-uudistusta demokratian ja toiminnan tehokkuuden näkökulmista.

www.silvokaasalainen.fi

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite