Sosiaalinen media vaalikampanjoinnissa

Sosiaalinen media vaalikampanjoinnissa

Kuinka voittaa vaalit somessa?

Mikko Laakso

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

2,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523304123

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.08.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sosiaalinen media on muuttanut pysyvästi tapaa, jolla ihmiset viestivät toisilleen. Se on tuonut vallan asettaa valtakunnan puheenaiheet kenen tahansa ulottuville. Samalla se on luonut tasaväkisemmän mahdollisuuden eri yhteiskunnallisille vaikuttajille tuoda näkemyksiään julki. Tämän seurauksena sosiaalinen media on muuttanut myös vaalikampanjoinnin ja poliittisen viestinnän luonnetta pysyvästi.

Sosiaalinen media vaalikampanjoinnissa on käytännönläheinen opas digitaalisen vaalikampanjan toteuttamiseen. Teos käy läpi selkein todellisen elämän esimerkein niitä strategisia keinoja, joiden varaan menestyksekkäät uuden ajan vaalikampanjat rakennetaan. Tämä kampanjoinnin käsikirja käyttää case-esimerkkinä kirjoittajan omaa kuntavaalikampanjaa Espoossa (2017), joka nojasi täysin sosiaalisen mediaan ja digitaaliseen markkinointiin. Kirja esittelee uudenlaisen analytiikkaan ja useiden vuosien kokemukseen perustuvan strategian, jonka avulla vaalit voitetaan somessa!
Mikko Laakso

Mikko Laakso

Mikko Laakso on espoolainen tietokirjailija, kaupunginvaltuutettu sekä poliittisen viestinnän ja sosiaalisen median asiantuntija.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite