Sonaatti neljälle viululle ja yhdelle haitarille

Sonaatti neljälle viululle ja yhdelle haitarille

Tarmo Yli-Rajala

Romaanit & novellit

ePUB

303,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528014096

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.09.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjallisuus jakaantuu kahteen toisistaan selkeästi erottuvaan ryhmään. Valtaosa siitä kuuluu ajanvietteeseen (99 prosenttia). Pieni vähemmistö (1 prosentti) kuuluu varsinaiseen kirjallisuuteen, eli siihen jota harva jaksaa lukea koska poninhäntä kiristää tai pipo kaljun päällä on liian tiukalla. Tämä suurenmoinen teos, jota parhaillaan käpälöit likaisilla käsilläsi, ei kuulu mihinkään tyylilajiin eikä genreen. Oikeastaan se ei siis olekaan mistään kotoisin. Niin että jos aiot ryhtyä sitä lukemaan, ole tarkkana!
Tarmo Yli-Rajala

Tarmo Yli-Rajala

Tarmo Yli-Rajala s. 8.10.1937, on yhteiskuntatieteiden lisensiaatti ja emeritus kirjastotoimenjohtaja, Pirkkalaiskirjailijoiden ja Suomen kirjailijaliiton jäsen. Syntymäpaikastaan Käkisalmen varuskunnasta hän joutui muuttamaan ilmastonmuutosta pakoon Rovaniemelle, josta on valunut Pohjanmaaan kautta Akaan Viialaan. Isän suku on lähtöisin Jalasjärveltä, äidin Viipurista. Mielestään hän on vasta varhaiskeski-ikäinen eikä viihdy sisäänlämpiävissä kirjallisissa kuplissa. Lisäksi hän on vielä vailla työläistaustaakin. Tunnustuksena kirjallisista ansioistaan hänelle on luovutettu ruuneperin torttu Matomäen kevätfestivaaleilla 2019.

Romaanin nyt ilmestyessä kirjailija haluaa esittää kiitoksensa useille kritiikin kersanteille sekä Rimmin kaupungin Vapaapalokunnalle pyyteettömästä tuesta ja arvokkaista neuvoista joita on näiltä mainituilta tahoilta saanut monivuotisen kirjoitustyönsä vaiheissa. Erityisesti hän haluaa kiittää myös vaatimatonta ja anonyymiä kustantajaansa, tunnettua kirjallisuuden ystävää ja kansainvälistä mesenaattia toivottaen hänelle antoisia lukuhetkiä jossakin ulkomailla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite