SolidWorks 2020

SolidWorks 2020

Tietokonneavusteinen suunnittelu

Esa Hietikko

Teollisuus & tekniikka

ePUB

28,1 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789528015178

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.11.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
29,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjan kahdeksas, uudistettu painos käsittelee SolidWorks 2020 -ohjelmistoa, mutta se sopii myös ohjelmiston aikaisempien versioiden opiskeluun. Kirjan tarkoituksena on toimia pääasiassa tietokoneavusteisen suunnittelun ja SolidWorks -ohjelmiston peruskurssin oppikirjana. Se on siis suunniteltu siten, että opetusta ohjaa asiantuntija, jolta opiskelija voi tarpeen vaatiessa pyytää henkilökohtaista ohjausta. Kirja soveltuu myös itsenäiseen opiskeluun.
Kirja jakautuu lukuihin ja osioihin siten, että teoreettisten näkökohtien lisäksi käydään läpi ohjattuja harjoituksia, joissa opiskelija pääsee tutustumaan käyttöliittymään ja tärkeimpiin mallinnuksen toimintoihin ja saa käsityksen normaalin kappaleen mallinnusprosessista.
Esa Hietikko

Esa Hietikko

TkT Esa Hietikko on toiminut tietokoneavusteisen suunnittelun ja tuotekehityksen yliopettajana Savonia-ammattikorkeakoulun kone- ja tuotantotekniikan koulutusohjelmassa.
Kirjoittajalla on pitkä kokemus sekä kaksi- että kolmiulotteisista CAD-järjestelmistä ja niiden käytön opetuksesta. Hän on myös kirjoittanut muita oppikirjoja ja nettimateriaalia aihepiiristä.
Kirjoittaja on toiminut useita vuosia teollisuuden palveluksessa ja ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystoiminnassa teknisen suunnittelun ohjelmistojen kehitys- ja koulutustehtävissä.
www.esahietikko.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite