Soalistaja Kalle

Soalistaja Kalle

Syvällistä

Tuomo Räisänen

Romaanit & novellit

ePUB

1,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528041412

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.06.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
15,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vissiihä sitä tähän teoksen takakanteennii pitääpi jotae tietoa lyhykäsesti laetella jotta oes vähäkää tietoa mitä näelle sivvuille onkaan räntättynnä. Historijoa, moantietoa, luonnontietoa, laskentoa, laoleskelluo ja tanssahtelluo aenaski. Tietennii myös teatterrie kans. Monenmoesie humoristisesti sävytettyjä juttuloesie. Soalistusta tietennii kans. Lämmintä yhessäolloa. Rippaos katteotta ja mustasukkasuuttahhii. Omaloatussii persoonie. Onhan tässä jonniiverran semmosta utopististahhii ja muutennii keksittyö juttuohii. Tässä teoksessaha on nuita elelijöetä nuoresta tytön tylleröstä ja poijan koltijaesesta mummoloesiin ja voariloesiin ja siltä väliltähhii muutammie muitahhii. Lisäksi vähäsen omaloatunen Musti-koerahhii. Toki muutama muuhii eläväenen.

Toevottelen vielä tässä lopuksi hyvvie mahollisesti ressiehii laokasevvie lukuhetkie kaekille. Tiiijäppä tuota...? No toevotan toevotan tietennii!!
Nii jos että oo vielä käöneet läpi tätä kirjoa, ku tämä tietoha on viimmesenä teällä takana.
Tuomo Räisänen

Tuomo Räisänen

Kaenuussa Suommussalamella syntynnä ja koulut käönnynnä. Tätänykyö eläkelläenen, elikkä melekosen vappaa elelijä. Useijen asijoijjen harrastellie.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite