Slangipakinoita

Slangipakinoita

Arvo Metsistö

Romaanit & novellit

ePUB

128,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528073017

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.03.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Jos gamla stadilainen nyt stondaa Valkassa Sturarin ja Bakkiksen klyygassa ja tsiigaa luoteeseen, hiffaa se, et miljöö on snadisti muuttunu siitä, ku kundit kesäsin braijas inkkaria ja skooparia tai ku ne talvella skimbas ja sleppas itse duunaamastaan hyddasta."

Stadin slangi taipuu moneksi. Näissä tarinoissa kertoja kuljettaa lukijaa Helsingin kaupunginosien historian ja ihmiskohtaloiden kautta kohti nykypäivää. Stadin kundit tutustuvat maaseudun arkeen sota-ajan evakkoretkellä, mittelevät taitojaan tukinuitossa, tai muistelevat entisiä aikoja "kulman kundien" kantapöydässä. Myös urheilusankarit Eino Borgista ja Gunnar Bärlundista Väinö Kokkiseen saavat muistokirjoituksen, josta kaikuu aito, alkuperäinen slangi.

Arvo "Vovo" Metsistön slangipakinoita on kuultu aiemmin YLE:n radiolähetyksissä. Myös kirjoitettuna kielenä ne tutustuttavat meidät sanan ja ajatuksen riemukkaaseen liittoon.
Arvo Metsistö

Arvo Metsistö

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite