Siunattu kirous

Siunattu kirous

Saarimaan saaga 1

J.P. Tanninen

Osa 1 tästä sarjasta

ePUB

453,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528078166

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.06.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Joskus jumalatkin mokaavat.

Tähdet ovat kadonneet.
Taivas on pudonnut ihmisten niskaan.
Kuka on vihastuttanut jumalat?

Remi, nuori maalaistyttö vuoristosta, on kovan paikan edessä. Äiti on laskettu haudan lepoon, kyläläiset karttavat häntä, eikä isä ole palannut matkoiltaan.
Maailma on mennyt sekaisin. Vedenpaisumus on huuhtonut tähdetkin taivaalta ja muotoillut maailmalle uudet kasvot. Yhteys jumaliin on katkennut ja taikuus hiipunut. Armiaan kirkko etsii syntipukkeja ja vainoaa kirottuja, mullistuksessa muuttuneita ihmisiä.
Isää etsiessä kokoontuu joukko eriskummallisia laitapuolen kulkijoita. Heistä jokainen jakaa menneisyyden varjon ja salaisuuden mullistuksen takana.
Selviääkö isän kohtalo? Onko maailmalla toivoa? Talven laskeutuessa kesän keskelle alkaa valon ja varjon leikki, missä valheet ovat valkoisia, totuudet mustia ja missä pimeys kätkee tien kohti valoisaa huomista.

Siunattu kirous on Saarimaan saagan ensimmäinen osa.
J.P. Tanninen

J.P. Tanninen

J.P. Tanninen (s. 1972) on maailmaa kiertänyt tekniikan tohtori, lautaroolipelaaja, rokkirumpali ja marginaalisen urheilulajin maailmanmestari.

Kirjallisuuden saralla hänet tunnetaan parhaiten Vuoden urheilukirja 2017-finaaliin yltäneestä esikoisromaanistaan Haukikuningas, minkä raati leimasi mielikuvituksellisimmaksi suomalaiseksi urheilukirjaksi.

Hän asuu mielikuvituksensa ja Itä-Suomen murteensa kanssa Espoossa, mistä käsin hän valmistelee maailmanvalloitusta yksi kirja kerrallaan. Varsinkin, jos hän saa itse valita maailman.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite