Sitouta Instagramissa

Sitouta Instagramissa

Järkevä opas parempaan Instagram-näkyvyyteen

Taina Euro

Talous & johtaminen

ePUB

5,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523396753

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.03.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sitouta Instagramissa - Järkevä opas parempaan Instagram-näkyvyyteen on kirjoitettu sinulle, joka tunnet jo Instagramin perusominaisuudet.

Opas käy läpi selkeän ja tehokkaan Instagram-profiilin eli bion rakenteet sekä opettaa sinulle avainsanojen käytön järkevyyden. Kirjan kattaa myös Instagramin kuvatekstien tärkeyden, sekä tarinoiden eli Instagram stories -toimintojen tärkeimmät ominaisuudet.

Kirjan erityinen anti on johdonmukaisissa nikseissä, joiden avulla lukija oppii seuraajien sitouttamisen, aktivoinnin sekä tilinsä vastuullisen kasvattamisen periaatteet. Vastuullisuus Instagramin käytössä tuodaan lukijalle esille monin esimerkein.

Kirjan oppien avulla on mahdollista kasvattaa Instagram-tilin seuraajamäärää kestävällä tavalla, jolloin tilin sitoutumisaste on korkealla ja julkaisut tavoittavat yhä enemmän yleisöä. Opas neuvoo myös niksit aloittavan tilin nopeaan kasvattamiseen tasolle, jonka jälkeen tili voi kasvaa orgaanisesti hyvän sisällön avulla.

Opas on suunnattu erityisesti yrittäjille ja yrityksen some-vastaaville, jotka kaipaavat selkeitä neuvoja Instagramin käyttöön. Oppaan vinkeistä hyötyvät myös henkilökohtaisen Instagram-tilinsä näkyvyyden kasvattamista pohtivat.
Taina Euro

Taina Euro

Oppaan on kirjoittanut KTM Taina Euro, joka työskentelee digimarkkinoinnin ja viestinnän kouluttajana sekä omassa yrityksessään että ammatillisena opettajana ammatillisessa aikuiskoulutuksessa.

Taina Eurolla on pitkä kokemus nimenomaan pk-yrittäjien kouluttamisesta. Hänen selkeillä opeillaan lukuisat yirittäjät ovat oppineet tekemään digitaalista markkinointia itse. Hän kouluttaa digimarkkinointia myös verkkokursseillaan.

Taina Euro julkaisee myös kehuttua yrittäjille suunnattua digimarkkinoinnin blogia yrityksensä verkkosivuilla osoitteessa www.oppila.fi

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite