Sininen kylä

Sininen kylä

Mervi Basunga

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

392 sivua

ISBN-13: 9789524984843

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.04.2011

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
26,40 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Eräs tavallinen aamupäivä kääntää Suvin, 35-vuotiaan espoolaisen arkkitehdin elämän ylösalaisin. Kesken Suomen harmaan marraskuun hän herää kukkien väriloistossa aurinkoisella kukkaniityllä paikassa, jota hän ei tunne. Niityn läheiseltä tieltä hänet noukkii kyytinsä Phil-niminen mies, joka vie hänet portista sisään Siniseen kylään. Siitä alkaa aikamatka, joka avaa Suville täysin uuden maailman. Se vie hänet toiseen aikaan ja paikkaan, missä oman kodin yksinäisyys ja ulkomaailman raadollisuus ovat poissa. Suvi löytää kansainvälisen yhteisön, jota hän ei normaalielämässään koskaan tapaisi. Samaan aikaan Suvin elämä jatkuu Sinisen kylän portin ulkopuolella arkitodellisuudessa. Pian Suvin täytyy ratkaista, onko Sininen kylä totta, unta vai kuvitelmaa, ja minne hän haluaa kuulua.
Joka tapauksessa Sininen kylä palauttaa Suville jotain, jonka hän luuli jo iäksi kadottaneensa.
Mervi Basunga

Mervi Basunga

Mervi Basunga on Pohjois-Irlannissa asuva kahden pienen lapsen äiti, kaupallisen alan koulutuksen saanut ja pitkähkön vakuutusalan uran tehnyt kirjoittaja, joka tänä päivänä keskittyy paitsi lapsiinsa, myös ympäristönsä ja maailman tarkkailuun, sekä mielenkiintoisista ja mielestään huomiota kaipaavista aiheista kirjoittamiseen.

Website: www.basungabooks.jimdo.com

Romaanihenkilöiden traagillisia kohtaloita

Iisalmen sanomat

joulukuuta 2011

Kun elämä ahdistaa, monet hakevat lohtua mielikuvitusmaailmasta. Mervi Basungan kirja Sininen kylä kertoo ihmisistä, jotka kuvittelevat saman ranskalaistyyppisen kylän. Sinne he siirtyvät asumaan lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa.

Ihmissuhdekriisejä läpikäynyt Suvi siirtyy marraskuun pimeydestä kesäisen kukkivaan kylään, jossa kohtaa kansainvälisen yhteisön. Aluksi kaikki tuntuu ihanalta tässä rinnakkaistodellisuudessa, mutta koska hyväntahtoinenkin yhteisö on ihmisyhteisö, ristiriidoilta ei lopulta voi välttyä.

Suvin elämä jatkuu myös arkitodellisuudessa. Lopulta hän joutuu päättämään, kummassa todellisuudessa hän haluaa elämäänsä jatkaa - mielikuvitusmaailmassa vai sitä kovemmassa oikeassa maailmassa.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite