Sini ja pöllökivi

Sini ja pöllökivi

Irina Lehtonen

Romaanit & novellit

ePUB

921,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789524986298

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.05.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
2,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sini on yläasteikäinen tyttö, joka lähtee vanhempiensa mukana kesälomamatkalle matkailuautolla Italiaan. Hän tutustuu matkalla sattumalta Fido- nimiseen poikaan, joka kuuluu Vaihtajiin. Vaihtajat voivat muuttaa muotoaan eläimestä ihmiseksi ja Fido perheineen kuuluu helmipöllöjen sukuun. Sini joutuu hänen kanssaan vaaralliseen seikkailuun ja saa vahingossa käsiinsä pöllösuvun voimakiven; Muto- pöllökiven. Heitä vastassa sattuu olemaan susien klaani, jonka päätarkoituksena on saada kivi hinnalla millä hyvänsä. Vauhdikkaan seikkailun tuoksinassa Sini huomaa myös, että ystäviä löytyy yllättävistä paikoista ja toivoa ei saa koskaan menettää.
Irina Lehtonen

Irina Lehtonen

Olen kahden teini-ikäisen pojan äiti ja aloin aluksi kirjoittaa kirjaa vain laittaakseni muistiin perheemme matkakokemuksia ja seikkailuja matkailuautolla. Nämä seikkailut alkoivat kuitenkin elää omaa elämäänsä ja ennenkuin huomasinkaan, tulin kirjoittaneeksi kokonaisen fantasiakirjan! Olen aina rakastanut kirjoittamista ja nyt sain toteuttaa unelmani kirjan kirjoittamisesta. Tämä esikoisteos tulee saamaan vielä jatko-osan, koska Sinin tarina ei suinkaan pääty tähän!

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite