Sinä  Olet Se

Sinä Olet Se

Runot Samadhista Syntyneet

Marjut Moisala

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

4,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528030973

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.11.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sinä Olet Se - runoteoksen runot syntyivät jo vuosia sitten Marjutin voimakkaan Samadhi kokemuksen, eli heräämisen myötä. Runot ovat odottaneet julkaisuaan, sillä vaikka aikaa ei ole, kaikella On aikansa.

Tartu teokseen ja sukella Sinäkin syvälle tietoisuuden mereen, jonka yllä henkesi kotkan lailla kaarrellen näkee kokonaisuuden ja todellisuuden ilmiömaailman kangastusten taustalla.

Henki on ainut todellisuus ja Sinä Olet Se.
Marjut Moisala

Marjut Moisala

Marjut Moisala on henkinen valmentaja, terapeutti ja kirjailija. Hänellä on Oulussa hyvinvointialan yritys Solarel, jossa hän tarjoaa erilaisia hoitoja, välittää viestejä henkioppailta ja järjestää alan kursseja.Erityisen läheisenä Marjutin ajatusmaailmassa on ei -dualistinen näkemys elämästä ja tietoisuudesta.

Yhtenä tehtävänään Marjut näkee erilaisten henkisten näkemysten yhdistämisen toisiinsa niin, että huomaisimme, ettei eroja ole muualla kuin egomielen luomassa erillisyyden harhassa.

Marjut Moisala on kirjoittanut useita kirjoja henkisen kasvun teemoista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite