Simpukka

Simpukka

ja yhdeksän muuta

Asta Leppä

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

216 sivua

ISBN-13: 9789527211564

Kustantaja: Kustantamo Helmivyö

Julkaistu: 24.06.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
22,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Apina, joka särkee sydämensä rakastuessaan tiedemieheen, kansallissosialistien prostituoituna toiminut kaunotar, yhteiskunnan syrjälle sysätty vammainen 1500-luvun Englannissa, filmitähden surkimustytär, isänsä pahoinpitelemä poika, joka saa appelsiinilimonadin kuuluisalta näyttelijättäreltä ja niin edelleen. Kolumnistina ja tietokirjailijana Asta Leppä on puhunut paljon nykyajan syrjäytyneiden, köyhien ja häviäjien puolesta, ja samat teemat kiinnostavat häntä myös historiassa.
Simpukka ja yhdeksän muuta soittoa on novellikokoelma, jonka päähenkilöt eivät koskaan onnistuneet. He ovat niitä, joita kukaan ei huomannut ja joiden hautojen päälle on jo haudattu uusia vainajia. Simpukka ja yhdeksän muuta soittoa on häviäjien historiankirjoitusta.
Asta Leppä

Asta Leppä

Asta Leppä (s. 1965) on raisiolainen toimittaja, tietokirjailija ja kolumnisti, jonka esseekokoelma Sävyttömät sanat - kun vastakkainasettelut saivat vallan (2019) oli Kanava-tietokirjapalkintoehdokas. Simpukka ja yhdeksän muuta on hänen ensimmäinen kaunokirjallinen teoksensa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite