Sielun kyynel

Sielun kyynel

Petteri Mikael

Klassikot & runot

Pehmeäkantinen

86 sivua

ISBN-13: 9789528042952

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.12.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
14,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä runoteos sai alkusysäyksen Häkkilän kesäteatterin näyttämöltä uudelleen löydetystä taiteilijan sielusta, joka oli piilotellut järjestelmällisen insinöörin roolin takana vuosia. Teoksen runot kertovat osan itsestään unohtaneen taitelijasielun masennuksesta ja ahdistuksesta sekä rakkauden kaipuusta.

Osa runoista on ennen julkaisemattomia, koska ne ovat tuntuneet liian henkilökohtaisilta julkaistavaksi sosiaalisessa mediassa. Aiemmin julkaistuja runoja on kuvattu helposti samaistuttaviksi ja koskettaviksi. Tähän teokseen on koottu tunteita herättävimmät runot yli 200 runon joukosta,

Kirjan kuvittajan ja taidemaalari Noora Särkelän. Nooran kanssa työskenteleminen on tuntunut erittäin helpolta, koska taiteelliset näkemyksemme kohtaavat hyvin. Tässä ensimmäisessä yhteisteoksessamme on vaikutteita otettu maalauksista runouteen ja päinvastoin. Lopputulos on tämä runoteos; Sielun kyynel.
Petteri Mikael

Petteri Mikael

Lapsesta saakka taiteellinen ja matemaattisesti lahjakas Petteri Mikael on koulutukseltaan tietotekniikan insinööri ja datanomi. Hänen kujeilevaa näyttelemistään on voitu nähdä Toholammilla Häkkilän kesäteatterin lavalla kesästä 2017 alkaen. Vapaa-ajallaan Petteri Mikael myös hämmästyttää puhtaalla falsetillaan karaoken ystäviä. Runosuoni on sykkinyt ensimmäisestä kesäteatterikesästä lähtien ahkerasti ja runoja on kertynyt jo yli 200. Itsetutkiskelu jatkuu jatkossakin erilaisten taiteellisten projektien parissa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite