Siellä missä jossakin

Siellä missä jossakin

Mirjami Pelkonen

Matkailu & maantiede

ePUB

534,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523397125

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.08.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mitä mahtuu päättymättömään tienposkeen?
Laamoja, leijonia ja leirinuotioita. Riisikuppeja, rosvoja ja riippumattofilosofiaa. Heinäkattomajoja ja hyttysmyrkkyä. Aurinko. Ihanuuden kokemuksia ja tuntemusten laskiämpäreitä: elämää. Kirja sisältää reissutarinoita sieltä missä vapauden tuuli huuhtelee mennessään, valtamerityrskyt ovat suolasta makeita ja vuoret vallattomia. Eteenpäin vievät suunnaton kompassi, lämpimään hiekkaan uponneet paljaat varpaat ja korvissa suhiseva kepeä ilmavirtaus. Sekä ajoittainen epätietoisuus, koti-ikävä ja mahatauti. Kulkuväylä on olemassaolostaan tietämätön. Se osoittaa kohti kaukaisinta taivaanrantaa.

"Pimeys yllätti, polku näytti loppuvan kesken, eikä kartta aikonut täsmätä koko kuvioon."
"Nälkä oli, joten suuntasimme sinne, mistä savu nousi. "
”Olimme vaarallisella tiellä. Se tie oli petollinen ja viekas. Sille kun kerran eksyisi ja sen makuun kun kerran pääsisi, ei muita teitä enää olisi.
Open road.”
Mirjami Pelkonen

Mirjami Pelkonen

Mirjami Pelkonen (synt. 1984, Oulu) on tee-se-itse-matkailija, jonka mottona on: "feel-the-place". Parhaiten hän viihtyy vuorten rinteillä, vaelluspoluilla ja valtamerten äärillä. Hän pitää uusien paikkojen haistelusta mahdollisimman kummallisissa olosuhteissa.
Tähänastiset reissut ovat vieneet Mirjami Pelkosen kaikille mantereille ensimmäisen pitkän matkan suuntautuessa Australiaan vuosina 2004-2005. Sen jälkeen hän alkoi kärsiä usein kroonisesta matkattomuuspahoinvoinnista ja vuoristottomuustaudista. Niinpä tien päälle on täytynyt hypätä monta kertaa uudelleen. Suuret seikkailut on tehty löydettäviksi ja elettäviksi. Jokainen löytäköön omansa, kukin tyylillään.

Mirjami Pelkonen on kirjoittanut lukuisilla reissuillaan joka päivä matkapäiväkirjaa. Näiden arkistojensa lisäksi hän omistaa muun muassa kaksi rotevaa rinkkaa ja yhden rakettimaisen retkikeittimen. Matkatavaroihin kuuluu tätä nykyä myös rintareppu, rattaat ja ruokalappu.

Koulutukseltaan Mirjami Pelkonen on maantieteilijä ja luokanopettaja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite