Selviytymispaketti

Selviytymispaketti

Taloustietoa tulokkaille

Aulikki Kuisma

Talous & johtaminen

Pehmeäkantinen

228 sivua

ISBN-13: 9789526979816

Kustantaja: Aulikki Kuisma Oy

Julkaistu: 23.09.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
12,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Selviytymispaketti Taloustietoa tulokkaille, soveltuu oppikirjaksi opiskelijoille oppilaitoksiin ja elämänkouluun. Se sopii erilaisiin oppimistilanteisiin, omatoimiseen opiskeluun ja mietiskelyyn sekä elämänhallinnallisten keskustelujen avaajaksi kaikenikäisille opiskelijoille kaikenlaisissa oppimisympäristöissä. Ihmetellään maailmaa yhdessä.

Teoksen avulla voi ymmärtää taloustiedon perusasioita ja saada valmiuksia oman talouden ja raha-asioiden sekä oman elämän hallintaan.
Asioilla on monta näkökulmaa ja monta merkitystä. Jokainen ihminen voi toimia omalla tavallaan. Kirjassa on esitetty ideoita, jotka eivät kaikki sovi kaikille. Löydä oma polkusi kulkea sekä valitse asioita oman mieltymyksesi ja osaamisesi perusteella kirjasta ja kirjan ulkopuolelta. Katsele ja kuuntele. Katsellaan ja kuunnellaan. Keskustellaan ja autetaan toinen toisiamme elämän ihmeellisissä seikkailuissa. Elämäntarina on jokaisella omanlaisensa. Vastaukset ovat monesti hyvin yksinkertaisia ja ratkaisut voivat löytyä sisimmästämme ja sisintämme tutkimalla.

Kiitos kaikista keskusteluista erilaisten ihmisten kesken. Televisio, radio, sanomalehdet, aikakausijulkaisut, kirjat ja internet tarjoavat loputtomasti materiaalia ja vaihtoehtoja erilaisiin käytännön tilanteisiin ja haasteisiin. Kiitos monista vihjeistä, joita olen saanut pohtiessani elämän monimutkaisuutta.

Tutkitaan tieteellisiä tutkimustuloksia ja kuunnellaan arkipäiväisiä neuvoja. Ollaan kriittisiä kulkijoita ja ihmetellään näitä asioita yhdessä. Ollaan aktiivisessa vuoropuhelussa ympäröivän maailman kanssa. Kun asiat muuttuvat, löydät tekstistä virheitä tai haluat keskustella, voit ottaa yhteyttä kirjan kustantajaan. Voimme huomioida asian uudessa painoksessa.
aulikkikuismaoy@gmail.com

Suomen tietokirjailijat ry on tukenut kirjahanketta. Suuret kiitokset tästä tuesta!
Aulikki Kuisma

Aulikki Kuisma

Aulikki Kuisma on koulutukseltaan agronomi MMM ja toimii yrittäjänä. Hän on pitkään toiminut opettajana ja ammatillisen koulutuksen kehittäjänä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite