Selviävät mysteerit

Selviävät mysteerit

Kaukaisuuden taistelijat 1

Iisa Männistö

Osa 1/5: Kaukaisuuden taistelijat

Romaanit & novellit

Kovakantinen

384 sivua

ISBN-13: 9789523394308

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.11.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
29,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
>> Muistakaa myös, että kun opitte hallitsemaan voimianne, olette yhtä voimakkaita, voimakkaampia kuin yksikään tavallinen eläin. >>

Kaukana villien erämaiden ja kesyttömien merten takana on ylimääräisiltä katseilta piilotettu maa, jossa sopu vallitsee eri eläinlajien välillä. Sitä hallitsevat kaksi heimoa, Valoheimo ja Pimeysheimo.

Heimojen välit ovat kuitenkin kiristymässä kuukausia kestäneen rauhan jälkeen, kun oudot tapahtumat ja selvittämättömät salaisuudet nousevat pintaan. Kaiken keskellä nuori kissa Salama ja kauriinvasa Verso huomaavat omaavansa mahtavia, vaarallisia kykyjä. Voimat saavat nuoret eläimet hämilleen, ja kun heidän seuraansa liittyy synkän menneisyyden omaava koira Huurre, he alkavat tehdä tietään hämärien mysteerien ja menneisyyden unhoon painuneiden tapahtumien verkon halki - harteillaan heimojen tulevaisuus.

Selviävät mysteerit on nuorille suunnatun viisiosaisen fantasiasarjan avausosa.
Iisa Männistö

Iisa Männistö

Jyväskyläläinen Iisa Männistö (s. 2005) aloitti ensimmäisen romaaninsa kirjoittamisen ollessaan vasta seitsemän vanha. Häntä kiinnostavat erityisesti myytit, luonto ja historia, jotka näkyvätkin värikkäänä osana hänen tarinoitaan. Männistö viettää päivänsä kirjoitellen, lukien ja vihtyillen kahden rasavillin whippetinsä kanssa.

"Selviävät mysteerit" aloittaa viisiosaisen "Kaukaisuuden taistelijat"-sarjan, joka yhdistelee luonnon kurittomuutta, eeppistä fantasiaa ja huimaavan jännittäviä juonenkäänteitä. Se on Männistön esikoisteos.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite