Seitsemän selvää sanaa

Seitsemän selvää sanaa

Markku Heino

Klassikot & runot

Kovakantinen

152 sivua

ISBN-13: 9789528022510

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.07.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
22,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjan tekstit ovat kokoelma satunnaisessa järjestyksessä kirjoitettuja runomuotoisia tajunnanvirran juoksuja. Elämä värjää sielua, ympäristö elämän kautta sydäntä. Sanojen ja olevaisuuden kiertokulku jatkuu.

Seitsemännen kerran sanoilla on ollut aikaa kokoontua yhteen kirjoittajan mielessä.

Runot pukevat ja puhuttelevat sisään kääntyviä ajatuskaikuja, varaavat sydämestä voimaa kantautua ilmoille, värjäävät tunteita ja paljastavat. Niiden sisin ojentaa käden ja kehottaa liittymään maailman kuviin, joita ei julkaista virtuaalivirroissa, vaan erilaisen sanoittamisen väri- ja varjokuvissa. Vaateta mielesi ajatuskuoseilla, jotka naurattavat, itkettävät, ikävöivät, voimaannuttavat, puhdistavat tai oudoksuttavasti vievät sinut pihalle lintulautojen ja luonnon oikkuja ripottelevien talipallojen äärelle.
Markku Heino

Markku Heino

Markku Heino on 57-vuotias kauniaislainen kirjoittaja, joka ammentaa elämän kummallisuuksista, sattumanvaraisuuksista, vastoinkäymisistä ja sekoittaa ne ilon ja toivon kautta ilmaisun värivatkaimeen.

Ei ole epäselvää, kuinka tärkeä luonto on kirjoittajalle tai kuinka avoimet ja arvostavat ihmiskohtaamiset rakentavat parempaa mieltä. Yhdestä hyvin laitetusta ja tarkoitetusta sanasta voi rakentua uusi ihminen tai tulevaisuus.

Seitsemän kertaa kirjoittaja on rytmittänyt maailmaa runokokoelman muodossa ja koostanut kerran pitkät tarinat novellikokoelmaksi.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite