Seitsemän minkkiä

Seitsemän minkkiä

Vesa Vanhanen

Pehmeäkantinen

270 sivua

ISBN-13: 9789528062295

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.03.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
15,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Lahden poliisin murhatutkinnan veteraanit Konttinen ja Mujunen saavat selvitettäväkseen makaaberin tapauksen, jossa ruumiinosia löytyy niin läheltä kuin kauempaa. Mutta onko kyseessä edes murha? Jos on niin onko kyse yhdestä vaiko useammasta uhrista? Lisäksi Konttista ja Mujusta hämmentää Lahden satamassa lokkeja surmannut minkki, joka näyttää jollain omituisella tavalla liittyvän asiaan.

Epäiltyjä tekijöitä on useita, mutta ilman ruumiin tunnistamista on juttua hankala selvittää. Ratkaisevaksi nouseekin, kenelle tai keille ruumiinosat kuuluvat. Sitkeällä tutkinnalla ja sopivalla määrällä onnea, Konttinen ja Mujunen lopulta selvittävät tapauksen, mutta se on lähellä koitua heidän molempien viimeiseksi jutukseen.
Vesa Vanhanen

Vesa Vanhanen

Vesa Vanhanen on 55-vuotias ja siviiliammatiltaan historian ja yhteiskuntaopin opettaja Lahdesta. Vapaa-ajallaan hän kirjoittaa dekkareita ja korjailee omistukseensä päätyneitä vanhoja rakennuksia. Vanhanen on ennen tätä teosta julkaissut kolme rikosromaania, joissa kaikissa murhia ratkovat Lahden poliisissa työskentelevät Konttinen ja Mujunen. Tyylilajina on perinteinen mutta aina mielenkiintoinen "kuka sen teki? -dekkari".

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite