Seinä

Seinä

Galina Punkkinen

Romaanit & novellit

Kovakantinen

456 sivua

ISBN-13: 9789528065487

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.08.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
41,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
SEINÄ on päiväkirjan muotoon kirjoitettu kertomus Siperian Tomskista kotoisin olevan venäläisen naisen, sibirjatskan, taistelussa saada apua sairaalle miehelleen ja itselleen omaishoitajana.

Siperialaisena Galina kuvailee avoimesti ja aidosti roolistaan omaishoitajana. Hänen ajatuksensa ja tekstit ovat hänen elämänsä askelten elävä kaiku.

Galinan apuna koko elämän läpi, lapsuudesta nykypäivään, on ollut kirje, pienikin sähköposti ystäville tai vaikuttajille. Hän pitää kirjettä lankana sydämestä sydämeen. Hän on itselleen tai läheisilleen apua etsiessään kirjoittanut kirjeitä myös valtaapitäville. Galina seuraa maailman menoja järjellä ja sydämellä niin Suomessa kuin Venäjälläkin.

Omaishoitajan arki on välillä ruusujen tuoksua, välillä kitkeriä kyyneleitä. Hän ei anna periksi ja ei voi antaa.

Kirjassaan Galina antaa suuresti arvoa omille Luumäen oppilailleen, naapureille ja kaikille, jotka auttavat häntä hädän hetkellä.
Galina Punkkinen

Galina Punkkinen

Galina Punkkinen on kasvanut ja opiskellut Länsi-Siperian yliopistokaupungissa Tomskissa, väitellyt 1970-luvulla kasvatustieteiden lisensiaatiksi Leningradin yliopistossa ja työskennellyt sen jälkeen Leningradissa opettajana korkeakouluissa ja saksan kielen tulkkina, nykyään hän toimii Etelä-Karjalan kansalaisopiston venäjän kielen opettajana. Hän muutti Leningradista Suomeen vuonna 1987 ja asuu nyt Taavetissa, Luumäen kauniissa kuntakeskuksessa.

Galina Punkkinen on julkaissut neljätoista teosta (runoja ja proosaa), joista kahdeksan on julkaistu Suomessa ja viisi Venäjällä Pietarin Kirjailijaliiton kustantamossa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite