Seikkailulla Suomessa
Suosittu

Seikkailulla Suomessa

Anne Airaksinen

Matkailu & maantiede

ePUB

20,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528073543

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 16.04.2024

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Seikkailulla Suomessa on fiilistelevä ja tarinallinen matkaopas. Sivut tarjoavat vinkkejä monipuolisen kotimaanmatkan suunnitteluun ja auttavat löytämään Suomen hienoja kulttuurikohteita rinnan vaihtelevan ja sykähdyttävän luonnon kanssa.

Kirja kannustaa lukijaa miettimään omaa tapaansa matkustaa ja suunnittelemaan unelmien kotimaanmatkan. Teokseen on valikoitunut ajattomia kohteita eri puolilta Suomea, jotta opas toimisi pitkään ajantasaisena inspiraationa kotimaanmatkailussa.
Anne Airaksinen

Anne Airaksinen

Anne Airaksisen (FM) matkustusideologia muistuttaa, että kannattaa katsoa lähelle tarkemmin ja huomata lähimatkailun virkistävät mahdollisuudet. Mitä jos tänään kulkisit tuttuunkin paikkaan toista reittiä?
Anne kirjoittaa matkablogia ja on kirjoittanut aikakauslehtiin matkakertomuksia sekä terveyttä ja hyvinvointia käsitteleviä artikkeleita.

Kirjailijan verkkosivut:
www.annea.fi/matkahetket

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite