Se kasvaa mihin huomio kiinnittyy

Se kasvaa mihin huomio kiinnittyy

NLP-kirja työhön ja vapaa-aikaan

Anu Vihonen, Tiina Pajula

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

754,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528037682

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.11.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Se kasvaa mihin huomio kiinnittyy -kirja on tarkoitettu erityisesti niille intensiivistä ajatustyötä tekeville, jotka kokevat ajatustensa kiertävän kehää ja jonkun muun määrittelevän elämäänsä.

Sisällön punaisena lankana on NLP (Neurolinguistic Programming), jonka yksi keskeinen ajatus on, että voimme aina muokata ajatteluamme ja vahvistaa elämässämme olevia hyviä asioita. Tällöin olemme entistä valmiimpia vastaanottamaan tulevaisuuden meille tuomat mahdollisuudet.

Kirja sisältää useita mieltä avaavia NLP-harjoituksia. On mahdollista, että kiertävät ajatukset pysähtyvät ja mieli lähtee kiinnittämään yhä enemmän huomiota elämässä oleviin tärkeisiin asioihin.

Tiina Pajula ja Anu Vihonen kirjoittavat omakohtaisten kokemustensa siivittäminä, sillä he molemmat olivat lähes palaa loppuun työssään hektisessä IT-maailmassa.
Anu Vihonen

Anu Vihonen

Anu Vihonen on NLP Trainer, NLP Coach, Social Panorama Consultant ja yrittäjä. Päätoimisena NLP-kouluttajana hän on toiminut vuodesta 2010 lähtien. Anu uskoo siihen, että kaikilla on jo olemassa taidot itselle tärkeiden muutosten tekemiseen. Hänen visionsa ja missionsa on saada ihmiset itse oivaltamaan, kuinka he voivat elää entistä omannäköisempää elämää.

Anua ohjaa tietoisuus siitä, että kaikella on tarkoituksensa. Erityisen kiitollinen hän on sille, että oli lähes palaa loppuun IT-vuosiensa aikana. Ilman niitä kokemuksia hän ei olisi lähtenyt etsimään itseään NLP:n myötä.

Tiina Pajula

Tiina Pajula

Tiina Pajula on NLP-hyvinvointivalmentaja/Wellness Coach, NLP Trainer, Personal Trainer, koulutettu hieroja, Shiatsu Master ja yrittäjä. Hän on tehnyt 30 vuotta töitä eri alan yrityksissä, joista viimeiset 12 vuotta Nokiassa. Hänen lähtöajatuksensa hyvinvoinnista on kokonaisvaltaisuus. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, sillä kaikki on energiaa.

Tiinalle on tärkeää avata sisäisten maailmankuvien merkitystä, sillä ne ovat jokaisella ainutlaatuisia. Lisäämällä itsen ymmärtämistä voimme kasvattaa omia kohtaamistaitoja sekä olla yhteistyökykyisempiä muiden kanssa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite