Sata viilenevää idylliä

Sata viilenevää idylliä

Nina Reunanen

Klassikot & runot

Pehmeäkantinen

108 sivua

ISBN-13: 9789523307087

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.07.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
7,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sadassa viilenevässä idyllissä kauniisti eläminen rumentaa ja naiset näyttävät ikäisiltään.

"Sellainen sadan raapaleen nainen. Haalistunut väreiksi, joilla oli
katkottu selkäranka. Kudottu monta kerrosta ihan nurin. Kireää, löysää ja tahattomia solmuja, jotka estivät laukeamisen. Ainoat hänestä ulos räjähtävät olivat laimennusmehua imeneitä punkkeja, jotka olivat jo riisuneet lenkkitossunsa.

Kuollut paino upotti. Piha-altaassa oli menneisyyden kammareita, saleja ja porstuoita. Villa kutistui. Aamu aamulta oli vaikeampaa mahtua itseensä.

Vetoketjuelämässä joka toisella oli elämä.

Hänelle sallitut vuorosanat olivat pieniä ja pykäreunaisia. Siistittyjä. Nainen itse oli toiminut ansiokkaasti opettajana.

Kun hän yritti lunastaa yksityisshekkejä, ylittää rajan tai ottaa uuden kurssin, väärentäjän vapina palasi mukanaan jalkapuut. Joskus tähdet satoivat hänen ylleen, mutta ne olivat jäämiä naapurin tähtisadetikusta."

Kukaan ei mahdu sataan sanaan. Kuitenkin, tärkeimpiä sanoja on loppujen lopuksi vain muutama, eivätkä ne ole koskaan alennuksessa.
Nina Reunanen

Nina Reunanen

FM Nina Reunanen (1968) on tarkkailija ja ihmettelijä keski-ikäisen naisen lainahöyhenissä. Hän nauttii sarkasmista, mustasta huumorista ja kovaäänisestä musiikista. Arki sekä salattu yhdessä tekevät elämästä mielenkiintoisen.

Ulkopuolisuuden tunne sekä koko olemassaolon kyseenalaistaminen ovat toistuvia teemoja hänen kirjoituksissaan. Mitä jos minua ei ole olemassa? Häntä inspiroi myös ajatus siitä, millaista elämä olisi ilman pelkoa (ja syyllisyyttä)?

Nina Reunaselta on aikaisemmin julkaistu lähinnä romanttisia novelleja. Tällä hetkellä hän asuu Alankomaissa ja herkuttelee kibbelingillä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite