Sangriala

Sangriala

Anssi Kullberg

Osa 3 tästä sarjasta

ePUB

1.002,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528080770

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.12.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mikael Corvin matkustaa kohti Sangrialan pyhää kaupunkia Henkien tietä pitkin. Matkakumppaneinaan hänellä on rakastettunsa Mary Darling, kaksi nuorta veljeskuntalaisliittolaistaan, huppupäinen teinityttö, viisas luonnontieteilijä, suureellinen vastarintakomentaja, hopeahampainen tavernoitsija, nuoripari sekä neljä soturia saattajinaan. Seurue kohtaa matkallaan rosvojoukon, maahiheimoja, kyläläisiä ja salakuljettajia, ennen kuin lopulta saavuttavat Sangrialan.

Elysionin mystisessä pääkaupungissa matkalaisia odottavat sekä palatsien ja temppelien loisto että sodan kauhut, kun Synkeän Herttuan, Hierofantin ja Vastarinnan välinen valtataistelu kulminoituu sääntökuntain sodaksi pääkaupungin kaduilla, kapakoissa ja kabineteissa. Vaikka tilanne näyttää ajoittain toivottomalta sankariemme kannalta, heillä näyttää olevan kaupungissa myös salattu suojelija. Kaikki ei ole sitä, miltä se näyttää, ja monella tarinan henkilöistä näyttää olevan omia pyrintöjään tapahtumien taustalla. Kaupungin kohtalo näyttää olevan vaakalaudalla, kun dramaattiset ja pelottavatkin tapahtumat vyöryvät eteenpäin, kuljettaen sankareita vääjäämättömään yhteenottoon lopullisen vastustajansa kanssa.

Sangriala on Titaanien aika -trilogian kolmas ja viimeinen kirja.
Anssi Kullberg

Anssi Kullberg

Anssi Kullberg on Helsingissä syntynyt kirjailija ja virkamies, joka on asunut eri aikoina Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Pakistanissa, Syyriassa, Libanonissa, Etiopiassa, Afganistanissa, Ukrainassa ja Belgiassa. Hän on julkaissut aiemmin tietokirjoja kansallisista kysymyksistä ja poliittisesta väkivallasta. Titaanien aika -trilogia on hänen ensimmäinen julkaistu romaanisarjansa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite