Samuel Kuolion Päiväkirja

Samuel Kuolion Päiväkirja

Aniiratak Nenialupmuk

Nuortenkirjat

Pehmeäkantinen

196 sivua

ISBN-13: 9789523395794

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.07.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
14,45 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kellään ei mene yhtä huonosti, kuin Samuel Kuoliolla (ainakaan omasta mielestään), maailman vastenmielisimmällä kirotulla pojalla.
Elämä on paskaa, eikä siitä pääse eroon, vaikka miten yrittää. Onneksi voi purkaa pahaa oloaan musiikkiin ja päiväkirjaan.
 Toiset pitävät kiittämättömänä, sillä onhan hän kaupungin rikkaimman miehen poika, mutta raha ei tee ihmiselle kuin pahaa. Enemmänkin kadehdittavaa löytyisi, mutta Samuelista ihmiset ovat tyhmiä. He eivät tiedä, miten perseestä asiat oikeasti ovat.
 Muutenkin kuolemattomuuden paljastaminen saattaisi johtaa ongelmiin, ja tehdä elämästä vieläkin enemmän kärsimystä. Toistaiseksi ainakaan ei ole löytynyt parannusta kiroukseen.
 Naapuriin muuttaa rasittava pikkupoika, johonkin friikkikerhoonkin pitäisi liittyä ja lähimetsä pelastaa, mutta muuten asiat ovat suhteellisen ennallaan. Kukaan ei pidä Samuelista, ja yöt pitää valvoa Bergenin seurana. Liekitetyillä Sikiöillä kyllä tuntuu menevän yllättävän hyvin.
Aniiratak Nenialupmuk

Aniiratak Nenialupmuk

Omaa tietään vaappuva oman elämänsä lentotaitoinen pingviini, joka ei esittelyä kaipaa. Sen aika tulee joskus, jos on tullakseen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite